EMOŢIONANT! Paul Ipate, dezvăluire tulburătoare la Ferma Vedetelor

În ediţia difuzată pe 1 iunie, concurenţii şi telespectatorii emisiunii Ferma Vedetelor au putut vedea fluturele alb care s-a oprit pe mâna dreaptă a lui Paul Ipate. Acesta a fost vizibil impresionat şi i-a întrebat şi pe colegi dacă văd acelaşi lucru.

03 iun. 2016, 15:28

Concurentul Paul Ipate susţine că fluturele alb apare în momentele de cumpănă din viaţa sa, iar totul ar fi început la înmormântarea tatălui său, acum 8 ani de zile, când pentru prima oară un misterios flutere de culoare albă s-ar fi refugiat pe mâna sa. 

În ediţia de mâine seară a avut loc eliminarea unuia dintre cei patru finalişti ai reality showului „Ferma vedetelor”. Fanii au putut vedea imediat după eliminare un fenomen straniu, care s-a petrecut în gradena finaliştilor. Un fluture alb s-a aşezat pe mâna lui Paul Ipate (31 de ani) şi apoi a dispărut. Actorul le-a atras atenţia colegilor Vasile Calofir şi Mariei, iar aceştia au confirmat că au văzut. Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, fluturele alb apărând şi în alte ediţii ale emisiunii. Chiar şi la duelul cu Marcel Toader, fluterele alb a apărut şi şi-a îndeplinit „misiunea”.

Marcat de cele întâmplate, Paul i-a povestit Soranei, o altă concurentă, că totul a început în urmă cu opt ani.

La înmormântarea lui tata, un fluture s-a aşezat jos, pe pământ, şi apoi a urcat, aşa pe mâna mea dreaptă. Şi i-am zis să zboare şi el nu voia, mergea pe mine. M-am dus la mama şi i-am zis să întindă mâna şi a urcat pe ea. Şi pe parcursul întregii slujbe de înmormântare, fluturele acela alb a stat pe mâna ei. După care a zburat şi s-a aşezat pe bunica, mama lui tata. După ce s-a terminat praznicul, am ieşit să văd dacă mai e cineva şi fluturele a ieşit după mine. Iarna, când mă mai gândesc la tata, apare un fluture de nicăieri”, i-a povestit Paul în emisiune Soranei.

Uneori, în mod inexplicabil, atunci când actorul se gândeşte la părintele pierdut, delicata creatură apare.

„În timpul duelului cu Marcel Toader vorbeam în gând cu tata şi i-am zis să îmi dea forţă. Atât. Şi în momentul ăla a venit la picioarele mele un fluture, apoi s-a pus pe mână”, a mai spus atunci actorul.

În mitologia greacă, fluturii erau consideraţi ca expresia sufletelor oamenilor. Vechii greci credeau că după moarte, oamenii care au avut un suflet curat şi pur vor fi întruchipaţi de fluturi de zi.