Emoționant! Un bărbat își duce câinele, pe moarte, la o ultimă plimbare în locul preferat al patrupedului pentru a-i alina durerile VIDEO

Un bărbat din Marea Britanie a impresionat o lume întreagă, după ce și-a dus câinele bolnav, în vârstă de 10 ani, până la locul preferat de plimbare, pentru a-i alina durerile patrupedului.

09 iul. 2021, 23:23

Un bărbat din Marea Britanie, pe nume Carlos Fresco, în vârstă de 57 de ani, a făcut un ultim gest față de prietenul său cel mai bun, câinele Monty, de 10 ani, care suferea de leucemie de mai bine de un an. Bărbatul l-a dus pe câinele său într-o ultimă plimbare pe delul preferat al patrupedului, prea bolnav ca să mai poată urca drumul care odinioară îi provoca o mare bucurie. Momentul a fost filmat iar imaginile vorbesc de la sine, bărbatul este în lacrimi și se străduiește să-l urce pe tovarășul său blănos până în vârful dealului. Câinele stă cuminte în mijlocul de transport improvizat și privește împrejurimile cu ochi mari și triști, iar câtedodată dă din coadă atunci când stăpânul său începe să-l mângâie.

Carlos a declarat că pe dealul respectiv , el și bunul său prieten, Monty, au împărtășit multe momente minunate de-a lungul anilor, iar atunci când animalul a dat semne că sănătatea începe să i se deterioreze, bărbatul a decis să mai facă o ultimă plimbare împreună.

„Mulți oameni s-a oferit să mă ajute să-l împing pe Monty cu roaba în timp ce urcam dealul, oameni complet străini au vărsat o lacrimă, impresionați de starea lui Monty. Dragul meu prieten blănos a emoționat  sufletul fiecărei persoane pe care a întâlnit-o vreodată, este un câine care a adus mereu un zâmbet pe fețele oamenilor”, a declarat cu emoție stăpânul patrupedului Monty.

Câinele Monty a murit în somn la data de 21 iunie 2021 lângă patul stăpânului său care l-a îngrjit și l-a iubit până în ultimul moment, relatează Daily Mail.

Incredibil cum reacționează un câine când își vede stăpânul pe care nu-l mai văzuse de un an de zile

Un bărbat din Marea Britanie a izbucnit în lacrimi de fericire, în momentul în care și-a revăzut cățelușa, pe nume Emma. Stăpânul a  fost nevoit să îl lase în urmă pe patruped, atunci când a plecat din Africa de Sud pentru a se muta în Regatul Unit.

Cea care a pus la cale impresionanta regăsire este chiar soția lui, care a filmat întrega întâmplare, iar imaginile au devenit virale pe Tik-Tok.  Femeia l-a îndrumat pe soțul ei să meargă într-o locație necunocută, însă în momentul în care i-a spus să oprească în fața unui centru pentru primirea câinilor, acesta a izbucnit în lacrimi. Bărbatul a realizat în acel moment că urma să fie reunit cu patrupedul său drag, Emma, pe care nu o mai văzuse de un an de zile.

Cățeluța Emma a parcurs un drum extrem de lung, ea a fost adusă abia de pe continetul african până pe teritoriul britanic, pentru a fi împreună cu stăpânul ei.

În momentul în care cățelușa Emma își revede stăpânul reacționează extrem de bucuroasă, animăluțul sare pe bărbat, iar el o cuprinde într-o îmbrățișare, fericiți că în sfârșit sunt împreună. Câinele nu-și poate stăpâni entuziasmul, se joacă și își manifestă afecțiunea față de bărbat.