Emoţionant! Un militar român, rănit grav in Afganistan, s-a căsătorit VIDEO

Un militar român, rănit grav in Afganistan, s-a căsătorit. Plutonierul Ionuţ Butoi nu s-a dat bătut după ce a rămas infirm pe viaţă şi şi-a dus aleasa inimii în faţa altarului. Dansul mirilor i-a impresionat pe toţi cei care le-au fost alături .

04 sept. 2016, 15:23
Emoţionant! Un militar român, rănit grav in Afganistan, s-a căsătorit VIDEO

Ionuţ şi Elena şi-au unit destinele în ciuda greutăţilor pe care viaţa le-a pus în calea lor. În anul 2008, plutonierul a fost rănit într-o misiune în Afganistan, dar acum este din nou fericit .

De la nunta lor nu a lipsit şi momentul dansului mirilor, aplaudat de toţi cei prezenţi.

Militarul rănit a continuat să zâmbească şi după accidentul care i-a schimbat viaţa, iar naşii pe care i-a ales să-l însoţească în faţa altarului sunt tot cadre militare, transmite România TV.

În 2008, Ionuţ Butoi a plecat într-o misiune în Afganistan, ca soldat al Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele” – Câmpulung și în 31 august, același an, a fost grav rănit în timpul unei misiuni de patrulare pe Autostrada A1 spre Kabul, la aproximativ 20 de kilometri de localitatea Qalat. După lungi zile de chin a revenit în ţară fără a-şi mai putea folosi picioarele. A fost recompensat cu medalii şi titluri, care însă nu i-au redat sănătatea și nici nu i-au sudat familia.