Emoţionant: Un pui de elefant a plâns cinci ore după ce a fost respins de mama lui VIDEO

Publicat: Luni, 16 Septembrie 2013 16:00 // Actualizat: Luni, 16 Septembrie 2013 16:00 // Sursa: RTV.net

Un pui de elefant a plâns cinci ore după ce a fost respins de mama lui, la scurt timp după naştere, în rezervaţia Shendiaoshan, din Rong-cheng, China, relatează luni cotidianul spaniol ABC.

Foto: NY Daily News

Medicii veterinari au crezut că mama îşi lovise puiul în mod accidental. Mai târziu însă - după ce i-au fost îngrijite rănile - puiul a fost dus din nou lângă mama sa şi din nou a fost atacat de aceasta, scrie Agerpres.

După ce a fost instalat într-o cuşcă separată şi învelit cu o pătură, puiul de elefant a plâns timp de cinci ore, potrivit îngrijitorului care s-a ocupat de el. "Era foarte speriat şi a plâns ore în şir", a spus acesta.

Puiul a primit numele Zhuang-zhuang şi a fost adoptat de îngrijitor.

"Elefantul şi îngrijitorul au o legătură strânsă", a spus purtătorul de cuvânt al parcului, potrivit căruia puiul se simte bine, se hrăneşte şi creşte normal. Despre mamă, un exemplar tânăr, a spus că "nu i-a dat nicio şansă puiului".

Unele animale care trăiesc în captivitate în afara mediului lor şi separate de membrii tradiţionali ai familiei pot suferi tulburări ale instinctului de protecţie faţă de pui, a explicat un specialist.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 sep 11:07
Răspunde | Votează email 0 email
Marcel Mutulescu
emotionant
17 sep 01:34
...lui, la scurt timp după naştere, în rezervaţia Shendiaoshan, din Rong-cheng, China, relatează luni cotidianul spaniol ABC. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
16 sep 20:21
...după naştere, în rezervaţia Shendiaoshan, din Rong-cheng, China, relatează luni cotidianul spaniol ABC. Citește mai departe…

...
16 sep 16:32
... Un pui de elefant a plâns cinci ore după ce a fost respins de mama lui, la...
1
EUR
4.8024
RON
24 Feb
noapte 1 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H