Emoţionanta POVESTE a scrisorii primite cu 70 de ani întârziere care a făcut un BĂTRÂN să PLÂNGĂ

O poveste inedită a făcut înconjurul lumii, după ce un bătrân din America a primit prin poştă o scrisoare emoţionantă, trimisă cu 70 de ani în urmă de tatăl său, din război. Cu toate că era doar un bebeluş când părintele său a trimis scrisoarea mamei, fiul a primit scrisoarea la bătrâneţe, după moartea celor doi.

26 iun. 2013, 08:14

Nu mică a fost uimirea lui Chuck Kunellis, un bătrân din America, când a primit prin poştă o scrisoare veche de 70 de ani, trimisă de tatăl său în perioada în care se afla în Italia, luptând în Al Doilea Război Mondial. Mulţumită unui străin binevoitor, bărbatul a primit o scrisoare trimisă atunci când el era doar un bebeluş, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi SCRISOARE ŞOCANTĂ a unui COPIL pentru MAMA lui: Mulţumesc că mi-ai dat viaţă. Să nu mă plângi

Bătrânul recunoaşte că a fost foarte emoţionat atunci când a citit scrisoarea care a întârziat şapte decenii, dar aproape a plâns atunci când a văzut scrisul de mână al tatălui. Californianul povesteşte că inedita foaie de hârtie a fost scrisă pe data de 23 iunie 1944 şi era o declaraţie de dragoste pentru mama sa. El a reuşit să o primescă după ce John Armstrong, un colecţionar de timbre din Austraila a descoperit-o şi a vrut să facă un gest frumos.

Citeşte şi A scăpat de închisoare după ce fiica sa a trimis o scrisoare emoţionantă judecătorilor

Am fost foarte emoţionat. M-am simţit ca un copil. Tatăl meu a luat parte la invazia Italiei şi la atacul din Monte Cassino, unde mii şi mii de de oameni din ambele tabere au murit. Citind asta, am descoperit cum se simţea el atunci„, a povestit bătrânul, aproape în lacrimi, unui post de televiziune american.