Energicul Marte a ieșit din retrograd. Cum ne influențează zodia planeta acțiunii, până pe 15 martie 2023

Când planetele sunt în mișcare directă, există întotdeauna un sentiment de ușurare care vine odată cu această poziție.

24 ian. 2023, 13:01
Energicul Marte a ieșit din retrograd. Cum ne influențează zodia planeta acțiunii, până pe 15 martie 2023

Pentru aceia dintre voi care vă întrebați cum vă va influența Marte al cărui retrograd s-a încheiat pe 12 Ianuarie 2023, semnul zodiacal, fiți pregătiți pentru o surpriză. Marte direct te readuce la viteză pe măsură ce își încheie retrogradul în Gemeni.

Marte a fost retrograd în Gemeni din 30 Octombrie 2022. Această planetă a afirmării, pasiunii și luptei este responsabilă pentru orice, de la nivelurile noastre de energie până la instinctele noastre carnale. Gemenii, pe de altă parte, au de-a face cu comunitatea locală, schimburile imediate, procesele de gândire și stilul de comunicare.

Horoscop februarie 2023. Zodia fericită a lunii! Va avea noroc triplu la bani, carieră și în iubire
Când Marte trece prin Gemenii volubili, iscoditori și curioși, există un zumzet colectiv de gânduri, conversații și un dialog interior care este aproape imposibil de ignorat. A spune că ai ceva în minte ar fi un eufemism, deoarece Marte în Gemeni ne sporește dorința de a discuta și de discuții aprinse în general. Există o dorință puternică de a obține fapte, iar curiozitățile noastre sunt la cote maxime.

În timpul acestui retrograd, s-ar putea să fi rămas fără altă opțiune doar să cauți mai profund, să-ți revii pas-cu-pas și să reflecți asupra impulsurilor din spatele acțiunilor tale: unde ai fost mai predispus să tragi concluzii, spre deosebire de a permite informației să curgă către tine? Va exista întotdeauna o cantitate infinită de posibilități și scenarii mai rele, așa că este important să continui să îți alegi bătăliile cu înțelepciune.

Perioada post-umbră retrogradă se va încheia pe 15 martie 2023. Aceasta va marca, de asemenea, și sfârșitul mult așteptat al călătoriei de șapte luni a lui Marte prin Gemeni. După aceea, Marte va naviga prin zodiac, nederanjat de vreun retrograd pentru restul anului 2023 și cea mai mare parte a anului 2024. Când Marte va fi direct, va fi mai ușor să depășești blocajele și să fii motivat să iei măsuri. Această perioadă de timp va oferi condițiile perfecte pentru a lucra în mod susținut pentru împlinirea obiectivelor tale. Așadar, profită de vibrațiile bune înainte ca Marte să revină în zona retrogradă pe 6 decembrie 2024.

Iată la ce te poți aștepta de la Marte ieșit din retrograd. 
Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)
Ura! După ce ai aruncat o privire mai atentă asupra dinamicii schimburilor tale imediate – ca să nu mai vorbim de amestecul care ți-a dus mintea la exces – ești în sfârșit gata să adopți o abordare cu totul nouă. Cea mai bună parte? Marte este conducătorul tău ceresc, așa că, dacă te-ai simțit letargic sau neinspirat, îți vei recupera farmecul.

Taur (20 Aprilie – 20 Mai)
Marte retrograd a pus o lupă asupra percepțiilor și poveștilor învechite despre abilitățile tale de a face bani și sentimentul de valoare de sine. Același lucru este valabil și pentru dualitatea din spatele obiceiurilor tale de a cheltui, în special pentru cei dintre voi care oscilează între acumulare și cheltuire excesivă. Nu este nevoie să te compari pe tine însuți sau situația ta cu cea a altora și ești pe cale să vezi acest lucru direct.

Gemeni (21 Mai – 20 Iunie)
Nu se întâmplă în fiecare zi ca planeta pasiunii și energiei să tranziteze prin semnul tău, darămite să retrogradeze acolo, așa că ultimele câteva săptămâni au fost o experiență de învățare interesantă pentru tine. Dar pe lângă faptul că intri în interior și reflectezi asupra motivațiilor și gândurilor tale, ai ajuns la rădăcina dorințelor tale. După multă meditație, ești gata să preiei conducerea și să-ți rezolvi cu încredere prioritățile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.