Englezii, singurii care ne laudă după meciul cu Elveţia: Nimeni nu vrea să joace cu România în optimi

Naţionala României a obţinut primul punct de la Campionatul European în urma remizei cu Elveţia, dar echipa antrenată de Anghel Iordănescu este obligată acum să câştige meciul cu Albania pentru se califica în faza eliminatorie a competiţiei. Locul 3 din grupa A ar urma să joace cu locul 1 din grupa Angliei sau Germaniei.

16 iun. 2016, 06:39
Englezii, singurii care ne laudă după meciul cu Elveţia: Nimeni nu vrea să joace cu România în optimi

Cotidianul britanic The Mirror laudă prestaţia României în meciul cu Elveţia, deşi tricolorii au avut dificultăţi în a păstra rezultatul de 1-1. „Ştiam că românii vor fi puternici în apărare, au demonstrat-o în preliminarii. În meciul cu Elveţia, mai mult decât în cel cu Franţa, au fost încăpăţânaţi şi bine organizaţi. Echipa asta are o atitudine care demonstrează că pot şi altceva decât să stea cu spatele la zid.

Citeşte şi Antrenorul Albaniei ne dă fiori: Putem învinge România şi ne putem califica în optimi la EURO 2016

Au trimis oameni în atac în fiecare dintre cele două meciuri de la EURO, fotbaliştii se cunosc foarte bine între ei, îşi ştiu jocul unul altuia pe dinafară. Stanciu şi Andone au fost lăsaţi pe bancă, dar Chipciu şi Keşeru s-au potrivit perfect. Dacă totul decurge conform planului în meciul cu Albania, nicio echipă nu îşi va dori să joace cu România în fazele eliminatorii„, au scris britanicii.

În cazul calificării în optimi de pe locul 3, România ar putea întâlni reprezentativa Angliei.