Epilare braziliană sau tufiş pubian? Ce preferă bărbații

Femeile au ritualurile lor de înfrumusețare, dar și de îngrijire. Când vine vorba de epilare, femeile folosesc procedee diferite și au preferințe diferite în ceea ce privește părul pubian.

13 nov. 2017, 13:54
Epilare braziliană sau tufiş pubian? Ce preferă bărbații

Unele femei se epilează în zona intimă doar din motive de igienă sau estetice, în timp ce altele preferă să fie cât mai naturale și-și păstrează părul pubian.

Un studiu recent arată că preferințele femeilor în legătură cu părul pubian diferă totuși de preferințele bărbaților. Acest studiu arată că 51% dintre femei preferă să-și păstreze părul pubian în loc să apeleze la epilarea braziliană.

Iată ce preferă bărbații în materie de epilare la femei:

Ionuț – 23 de ani: „Consider că este igienic și sănătos să te epilezi în zona intimă, însă nu aș fi deranjat dacă partenera mea ar avea păr în zona intimă, cu condiția să fie îngrijit.”

Mihai – 18 de ani: „Dacă o femeie are părul pubian tuns și îngrijit, acest lucru spune multe lucruri despre ea și anume că este o persoană care se îngrijește.”

Tudor – 25 de ani: „Deși prefer ca partenera mea să fie epilată în zona intimă, nu m-ar deranja nici dacă ar avea păr. Mi se pare că poate fi mereu o surpriză atunci când agăți o femeie în bar pentru că nu știi niciodată ce vei găsi acolo jos. Mi se pare aventuros!”

Andrei – 31 de ani: „Vreau să am alături de mine o femeie care să-și cunoască propriul corp și să-l iubească așa cum este. La început nimeni nu are păr în acea zonă, însă cu timpul crește și acela este momentul în care ar trebui să învățăm să ne bucurăm de corpul nostru așa cum este.

Mie, personal, mi se pare că părul pubian este atrăgător dacă este îngrijit. „

Radu – 35 de ani: „nu suport bărbații care judecă femeile care nu se epilează și de aceea, cred că ar trebui să le iubim și să le apreciem așa cum sunt. O femeie care are păr în zona intimă îmi va induce că are încredere în ea și că se simte bine în pielea ei, așa cum este. Consider că acest lucru face o femeie feminină.”

Iulian – 25 de ani: „Eu nu pot să am încredere în femeile complet epilat pentru că am avut experiențe urâte. Nu vreau să creez un stereotip acum, însă de-a lungul timpului am avut relații intime cu femei care erau complet epilate în zona intimă și am aflat ca mă înșelau.”

Tiberiu – 29 de ani: „Sunt împreună cu partenera mea de mai bine de 8 ani și la început apela la epilarea braziliană, însă nu se menținea pielea fină și mie nu-mi prea plăcea. Acum ne bucurăm amândoi de intimitate chiar dacă își menține părul pubian. Nu ne deranjează deloc.”

Eduard – 27 de ani: „Toate femeile au impresia că bărbații își doresc femei care să semene cât mai mult cu femeile din filmele cu adulți care sunt complet epilate. Ei bine, nu este chiar așa. Bărbații nu țin neapărat să fie complet fără păr în zona intimă, ci ținem mai mult la igienă. „

Paul – 28 de ani: „Prefer ca partenera mea să aibă păr pubian decât să fie iritată în zona intimă din cauza epilării!”

Se pare că bărbații cu o altă perspectivă asupra epilării la femei decât o au femeile. Femeile gândesc prea mult și cred de cele mai multe ori că bărbații au aceleași preferințe ca și ele, însă nu este deloc așa.