Episcop din Oradea, şantajat. Presupusa amantă a minţit că este gravidă VIDEO

Gravidă închipuită: a pretins că un episcop din Oradea a lăsat-o însărcinată, dar copilul nu a mai apărut! Este povestea unei femei pe care procurorii o acuză acum de şantaj şi hărţuire asupra slujitorului Domnului.

21 ian. 2020, 14:24
Episcop din Oradea, şantajat. Presupusa amantă a minţit că este gravidă VIDEO

Scandalul a ieșit la iveală în urmă cu un an, atunci când o femeie de 40 de ani din Oradea a pretins că episcopul reformat Csury Istvan a lăsat-o însărcinată și nu a vrut să mai recunoască relația. Copilul ar fi trebuit să vină pe lume în luna decembrie însă presupusa amantă susţine că a pierdut sarcina.

„Eu nu vreau sa distrg casnicia nimanuia. I-am o oferit varianta sa divoteze si sa faca ceva. Sarcina am pierdut-o din acuza stresului”, a spus Denisa Chelba, presupusa amantă.

Un bărbat din Vaslui a lăsat-o însărcinată pe mama fostei iubite minore, care e şi ea gravidă

Prelatul, în vârstă de 63 ani, a depus plângere la poliție. Episcopul şi soţia acestuia spun au fost „bombardaţi” cu SMS-uri cu ameninţări, în care presupusa amantă a le cerea bani. De partea cealaltă, femeia se apără categoric și îl acuză pe episcop de șantaj.

Femeia a prezentat sute de mesaje schimbate pe Facebook, Whatsapp şi prin SMS, care dovedeau că între cei doi a existat o relaţie. Episcopul, care are patru copii si se află la a doua căsnicie, a negat vehement acuzațiile.

Ce s-a ales de amanta din Gorj. Femeia fusese umilită de soţia care a prins-o în maşină cu soţul ei VIDEO

Procurorii au început urmărirea penală a femeii acuzată de şantaj şi hărţuire.

Deși este cercetată de poliție, femeia nu a putut sta departe de episcop și l-a urmărit pe acesta, de mai multe ori, la biserica unde slujeşte. Ea a stârnit revolta credincioșilor care au fost nevoiți să o dea afară din lăcașul de cult.