Era cea mai stilată actriţă din Beverly Hills, acum arată groaznic

Jennie Garth a devenit faimoasă după ce a jucat în serialul Beverly Hills. Însă, în cursul zilei de marţi ea a fost surprinsă într-un salon de înfrumuseţare în timp ce îşi monta singură extensiile de păr cu ajutorul unui cleşte. Femeia în vârstă de 40 de ani a fost fotografiată fără machiaj, arătând groaznic. Se pare că recentul ei divorţ a afectat-o teribil.

14 mart. 2013, 09:56

Actriţa în vârstă de 40 de ani a fost surprinsă într-un coafor din Los Angeles în timp ce îşi fixa singură extensiile de păr. Se pare că celebritatea îşi ajuta stilista să îi modifice părul, folosindu-se de un cleşte. Procesul pare dureros, potrivit Daily News.

Citeşte şi Vă mai amintiţi de Kelly din Beverly Hills? Cum arată actriţa Jennie Garth, la 40 de ani FOTO

Citeşte şi Kelly din „Beverly Hills”, sexy şi la 40 de ani. Află cum se menţine în formă FOTO

Cu toate că în serialul care a transformat-o într-o celebritate a fost considerată cel mai stilat personaj, în prezent femeia arată groaznic, încercând să îşi schimbe înfăţişarea prin toate mijloacele posibile. Dacă atunci când are machiaj Jennie arată normal pentru vârsta ei, pozele surprinse de fotografii americani o arată într-o postura care nu o avantajează, aceea de femeie normală, ci nu de celebritate. De asemenea, ea a recunoscut că îi este greu să îşi menţină actuala greutate, după ce a slăbit recent peste 13 kilograme.

Citeşte şi Cum arată „Kelly”, din Beverly Hills 90210, la 40 de ani, fără machiaj FOTO