Era în pat şi aţipise, dar a fost trezită de uşa dormitorului care s-a deschis singură! A doua zi s-a uitat pe camere VIDEO

Clipul de mai jos a devenit viral pe YouTube si a strans pana acum peste 100.000 de vizualizari in doar cateva zile de la postare.

06 oct. 2016, 08:08
Era în pat şi aţipise, dar a fost trezită de uşa dormitorului care s-a deschis singură! A doua zi s-a uitat pe camere VIDEO

Imaginile au fost surprinse de o camera de supraveghere instalata intr-un dormitor. In cadru se poate observa o tanara care doarme in pat, acoperita cu o patura. Nimic ciudat pana aici.

Doar ca, in secundele urmatoare, o serie de lucruri bizare se intampla. Se vede clar cum usa incaperii se deschide singura, iar ulterior ceva nevazut o dezveleste pe tanara, moment in care aceasta se trezeste.

Speriata, ea se uita in jur dupa care aprinde lumina, neintelegand ce se intampla. Lucrurile ciudate nu se termina insa aici: lumina se aprinde si se stinge singura, de parca cineva s-ar fi jucat cu intrerupatorul.

Dupa ce face un tur al casei, pentru a se convinge ca este singura in apartament, fata se baga iar in pat, insa nu poate dormi si se apuca sa scrie mesaje, povestind probabil ce i se intampla.

Totul este cu atat mai ciudat cu cat, in ziua urmatoare, cand s-a uitat pe inregistrari, femeia a observat si o silueta stranie, care facea toate aceste lucruri.