Era obeză şi mânca de două ori pe seară, dar acum arată incredibil GALERIE FOTO

O femeie s-a îngrăşat cu 10 kilograme pe an pentru că mânca de două ori în fiecare seară. Ea a slăbit, însă, 55 de kilograme în nouă luni şi acum arată incredibil.

20 iul. 2016, 12:50

Kate Writer a văzut pe pielea ei ce înseamnă să ai o dietă nesănătoasă, scrie eva.ro. La micul dejun consuma un baton de ciocolată şi o băutură energizantă, apoi toată ziua mânca junk-food şi tot felul de gustări, iar seara mânca de două ori, odată la McDonalds şi încă o dată acasă. A ţinut-o aşa ani la rând, iar obiceiurile nocive au adus-o în zona critică a obezităţii morbide.

Citeşte şi O ISPITĂ SEXY de la „Insula Iubirii” a rămas fără sutien la piscină FOTO

Englezoaica în vârstă de 25 de ani spune că a început să se îngraşe după ce l-a cunoscut pe logodnicul ei, Nick Jones. La început, n-a deranjat-o că se îngraşă, apoi a început să se obişnuiască cu ideea că nu poate face nimic pentru a opri acest proces, iar după câţiva ani a ajuns la 120 de kilograme şi au apărut problemele. Lucra ca asistent de vânzări, muncea mult, până seara târziu, mânca prost şi foarte târziu, iar surplusul de greutate îi toca picioarele – o dureau atât de rău încât abia mai putea conduce până acasă. Obezitatea îi influenţa negativ sănătatea, iar Kate îşi dădea seama că se afla într-un punct de cotitură.

„Când l-am întâlnit prima oară pe Nick, aveam cam 80 de kilograme. Mă iubea aşa cum eram şi m-am obişnuit cu asta. Mâncam amândoi seara târziu şi până să-mi dau seama m-am îngrăşat. La 21 de ani aveam 120 de kilograme şi mă dureau picioarele când stăteam ridicată, aşa mi-am dat seama că am o problemă”, a povestit Kate pentru Daily Mail.

„Îmi plăcea să mănânc, dar nu ştiam ce e bun şi ce e rău pentru organismul meu.

Mama gătea extraordinar, mâncam paste şi şniţele prăjite în ulei. Le devoram fără să mă gândesc la calorii. Pe urmă a apărut Nick şi îi plăcea şi lui să mănânce. Ca şi mine, nu stătea să se gândească ce e sănătos. Mâncam orice ne plăcea. Comandam fast-food acasă, mâncam prăjituri şi ciocolată în timp ce ne uitam la televizor. Dar corpul lui Nick nu a avut de suferit, al meu da”, a explicat ea.

În primii patru ani de relaţie cu Nick, Kate s-a îngrăşat cu 10 kilograme pe an, o transformare graduală pe care la început n-a remarcat-o: „Când mi-am dat seama ce se întâmplă, nu m-am îngrijorat. Ieşeam seara în oraş, beam des alcool, mă distram bine. Greutatea mea era ultimul lucru la care m-aş fi gândit. Abia când n-am mai putut să port hainele cu care eram obişnuită şi a trebuit să trec la măsuri mai mari am început să-mi fac griji. Burta era cea mai afectată zonă, eram îngrozită.”

Durerile de picioare după fiecare zi de muncă au făcut-o să se gândească la o schimbare. N-avea idee cu ce să înceapă, aşa că a decis mai întâi să taie din porţii. „Tot ce am făcut a fost să reduc mărimea porţiilor şi în mai puţin de o săptămână am dat jos cam opt kilograme. Nu mi-a venit să cred”, a explicat Kate. „După asta, am descărcat o aplicaţie care îmi calcula caloriile şi am început să urmăresc ce mâncam. În mai puţin de o lună, am coborît sub 100 de kilograme. Când am realizat cât de mult mi-am neglijat corpul, am devenit foarte interesată de acest aspect şi am început să fac şi exerciţii. Doream să slăbesc natural şi eram decisă să am un corp care să arate cât de mult am muncit pentru asta”, a continuat ea.

Citeşte şi Fetele lui Gigi Becali, apariţii sexy pe plajă! Au atras toate privirile!

După ce şi-a schimbat dieta şi a renunţat la grăsimi pentru legume şi fructe, Kate a făcut antrenamente combinate şi variate, iar corpul ei a început să arate primele rezultate, devenind mai tonifiat şi mai puternic: „După nouă luni am ajuns la o greutate de 65 de kilograme. Atât aveam înainte să mă îngraş şi am fost foarte fericită. În plus, corpul meu era mai tonifiat după toate exerciţiile pe care le-am făcut. Nick era tare mândru şi m-a susţinut mult. A făcut eforturi să mănânce ca mine, deşi uneori nici nu vroia să vadă ce e în farfurie”. Astăzi, ea este antrenor personal cu diplomă şi este calificată în cross-training. A slăbit enorm şi a reuşit să-şi redefinească atât de bine corpul deformat de grăsime încât nu a avut nevoie de vreo operaţie estetică.

Englezoaica în vârstă de 25 de ani este obsedată de fitness, se antrenează câte două ore pe zi şi şi-a luat recent diploma de antrenor personal. Iar contul ei de Instagram, @dedikated_lifestyle, este urmărit de peste 43.000 de persoane care îi cer sfatul. E o transformare la care altădată nu s-ar fi gândit. „Oamenii au văzut cum arătam înainte şi după şi cred că am făcut vreo operaţie. Sunt norocoasă pentru că sunt tânără şi corpul meu şi-a revenit, dar am şi făcut multe ore de gimnastică. Greutatea mea a crescut de fapt la 75 de kilograme, dar asta pentru că am căpătat mai multă masă musculară”, a explicat ea.

Kate recunoaşte că nu este totul perfect, aşa cum pare. „Încă mai am şunculiţe, nu mi-e ruşine să spun. Le port cu mândrie, îmi arată cât de departe am fost. Vreau să inspir şi alte femei să se schimbe şi credeţi-mă, dacă eu pot, oricine poate”, a dat ea asigurări.