Era prea GRASĂ pentru a-şi ridica fetiţa. Dieta cu care a slăbit 57 de kg FOTO

O tânără de 28 de ani a luat decizia care i-a schimbat viaţa în bine când a realizat că este aşa de grasă încât nu îşi putea ridica fetiţa de 18 luni din cadă.

11 mart. 2013, 14:52

La 125 de kilograme, Charlotte Thompson încercase nenumărate diete şi chiar renunţase să mai creadă că va slăbi vreodată. Totuşi, cu ajutorul unei diete relativ simple a reuşit să scape de 57 de kilograme.

„Am fost supraponderală de când mă ştiu şi ajunsesem să mă obişnuiesc cu durerile de încheieturi, să nu pot fi în stare să urc scările fără să fac pauze de respiraţie şi să mă simt mai tot timpul obosită. Totuşi, faptul că nu puteam să îi ofer fetiţei mele lucrurile simple de care avea nevoie a fost un semnal de trezire. Una este să mă joc cu viaţa mea şi alta este ca greutatea mea să îi afecteze viaţa fetiţei mele„, a declarat Charlotte pentru The Sun.

Citeşte şi Cu 32 de kg mai slabă şi cu un nou job: Cum a devenit o femeie model de lenjerie intimă FOTO

O vizită la un medic generalist i-a schimbat obiceiurile alimentare, dar şi greutatea. Înainte de a urma o dietă de 1.200 de calorii pe zi, gustările şi mâncarea preferată de Charlotte presupune cantităţi uriaşe de mâncare.

Citeşte şi Acum este o actriţă SPLENDIDĂ, dar avea 95 kg. Cum a reuşit să scape de kilogramele în plus FOTO

La micul dejun consuma trei sandvişuri cu şuncă (eventual prăjită) şi o cafea mare cu lapte integral; la prima gustare consuma un baton de ciocolată de 100 de grame şi o cutie de suc acidulat. Prânzul costa în două sandvişuri cu brânză sau maioneză de ton, o pungă de chips-uri de cartofi, o cutie de biscuiţi glazuraţi şi o băutură accidulată, iar la următoarea gustare consuma chips-uri de cartofi, un capuccino şi un baton mare de ciocolată.

Citeşte şi O mamă a slăbit 20 de kilograme, în doar opt săptămâni, după ce fiica i-a spus că e PREA GRASĂ FOTO

Cina pentru Charlotte nu era ultima masă a zilei, iar pe lângă pizza de 36 de centrimetri cu ardei, aripioarele de pui şi băutura răcoritoare, mai lua o gustare în faţa televizorului ce consta dintr-o porţie mare de tort, o pungă de dulciuri şi o sticlă de răcoritoare.

După dieta de 1.200 de calorii pe zi, Charlotte a slăbit 57 de kilograme în decursul a 18 luni, ajungând la 68 de kilograme. Regimul oferit de doctor era următorul: mic dejun – cereale din grâu integral sau fulgi de ovăz cu lapte degresat, prânz – o salată de ton, gustare – un măr, cină – pui gătit la aburi cu multe legume.

Citeşte şi A scăpat de obezitate după ce a fost numită „vacă grasă”. Vezi cum şi cât a slăbit FOTO