Era un BĂIAT adorabil, iubit de toate fetele, dar acum a rămas fără simţ estetic FOTO

Era idolul tuturor adolescentelor din întreaga lume, dar ultimele apariţii demonstrează faptul că faima i s-a urcat la cap. După ce şi-a cumpărat maimuţă, şi-a arătat chiloţii şi s-a tatuat pe tot corpul, Justin Bieber a reuşit să se facă din nou de râs, fiind surprins pe stradă în timp ce purta ciorapi până la genunchi şi pantaloni scurţi.

17 mai 2013, 07:14

Atunci când a fost furat Justin Bieber nu şi-a pierdut doar banii, ci şi simţul estetic. Ultimele apariţii ale lui Justin Bieber demonstrează faptul că vedeta a uitat cum ar trebui să te îmbraci, mai ales atunci când eşti o persoană publică, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Justin Bieber nu s-a întors după maimuţa sa: Animalul va rămâne în Germania FOTO

Astfel, cotroversatul artist s-a afişat în public cu o pereche de ciorapi lungi, până la genunchi şi o pereche de pantaloni scurţi, semănând cu un fotbalist venit de la antrenament.

Citeşte şi Justin Bieber, jefuit în Africa de Sud. Câţi bani a pierdut cântăreţul

La 20 de ani, starul pop a ajuns să se îmbrace haotic, în concordanţă cu comportamentul pe care îl are. El a fost surprins de fotografi plimbându-se prin magazinele din Hollywood, având şi un hanorac mov care a venit în completarea ciudatei ţinute.