„Eram lângă Marcel Toader când acesta a murit”. Un martor a povestit toată tragedia

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a murit sâmbătă. Bărbatul a decedat în urma unui infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la o petrecere, cu prietenii. A început să se simtă rău acuzând dureri în piept.

03 aug. 2019, 19:06
„Eram lângă Marcel Toader când acesta a murit”. Un martor a povestit toată tragedia

Marcel Toader a murit în mod fulgerător în fața prietenului său, Johnny Sandulescu. „Doamne, este groaznic ce s-a întâmplat. Nu pot să îmi revin. Venisem la Periș, acasă, și stăteam pe terasa casei. La un moment dat, din senin, lui Marcel i-a scăpat telefonul din mână și a căzut cu capul pe masă! Atât a fost! Inima lui a încetat să mai bată, nimic nu s-a mai putut face pentru el. Toți cei de aici, suntem șocați și distruși, țineam la el ca la un frate. Băiatul lui, Maximilian, nici nu poate să vorbească de durere! Nu mai pot spune nimic nici eu! Doar că… s-a dus Marcel al nostru”, a declarat artistul, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

CUTREMURĂTOR. Care a fost ultimul mesaj postat de Marcel Toader pe Facebook. „Un sfat prietenesc”

Marcel a fost căsătorit cu Gabriela Cristea, dar și cu Maria Constantin, de care a divorțat în 2017, după ce artista l-ar fi înșelat. Aceasta a rămas fără cuvinte la auzul acestei veștii triste. 

“Sunt înmărmurită de durere“, a declarat Maria Constantin pentru Huff.ro.