Erika Isac, cea mai ascultată voce din România în momentul de față, a dezvăluit ce meserii au părinții ei. „Au încercat cât au putut să-mi ofere o șansă de orice fel”

Erika Isac, interpreta piesei "Macarena", care e cea mai ascultată piesă din România în momentul de față, a dezvăluit ce meserii cu părinți ei și cum a fost experiența X Factor.

22 feb. 2024, 08:22
Erika Isac, cea mai ascultată voce din România în momentul de față, a dezvăluit ce meserii au părinții ei. „Au încercat cât au putut să-mi ofere o șansă de orice fel”

Erika Isac a devenit cunoscută datorită show-urilor tv la care a participat, X Factor, The Four, One True Singer. După ce a lansat piesa „Macarena”, în urmă cu câteva zile, a ajuns la urechile și mai multor români. Melodia artistei e pe locul unu în trending pe Youtube, reușind să strângă până acum aproape trei milioane de vizualizări.

Atunci când a participat la X Factor avea 15 ani. Jurații i-au remarcat talentul din primul moment și au lăudat-o cu fiecare ocazie. Cântăreața a fost îndrumată de Ștefan Bănică Jr. și a ajuns până în semifinale. Cu toate că a ajuns să fie simpatizată de mulți după experiența concursului muzical, și-a atras și mulți hateri, lucru care a demoralizat-o complet, a dezvăluit ea.

Citește și Cine e Erika Isac, artista care a urcat pe locul 1 în trending pe YouTube cu o piesă manifest pentru sexul feminin VIDEO

„La momentul respectiv, când am participat la X Factor, mi-am luat atât de mult hate, lucru care m-a pus la pământ. Am stabilit cu părinții mei ca până la 18 ani să nu mai fac nicio mișcare”, a zis Erika Isac.

Întrebată de ce și-a luat hate, Erika Isac a dezvăluit la Paginademedia: „Pentru că unii de peste 30 de ani numeau un copil de 15 ani curvă doar pentru că eram îmbrăcată în pantaloni scurți. O spuneau peste tot. La acel moment, doar părinții se ocupau de mine și mai era și profesoara mea de canto care mai îmi dădea sfaturi”.

Erika Isac a dezvăluit ce meserii au părinții ei

Erika Isac are multe calități de la părinții săi, dar nu moștenește și calitățile vocale de la ei pentru că lucrează în cu totul alte domenii.

„Nu mi s-a întâmplat nimic după X Factor. Oamenii au falsa impresie că dacă apari la televizor o dată, cineva te poate observa. Unii cred că așa poate apărea o șansă Doamne iartă-mă știe de unde. Dar de fapt nu este așa… Părinții mei nu fac parte din industria media, muzicală, divertisment etc. Fac parte din cu totul alte domenii. Tatăl meu este militar și IT-ist și mai nou ceva profesor universitar, este inginer la bază, iar mama este economistă. N-au nicio treabă cu partea de media.

Din păcate, după X Factor, n-au știut ce să facă cu mine. A fost o încercare… Mi-au căutat un manager, dar nu a fost o colaborare prea reușită. Au încercat, pe cât au putut, să-mi ofere o șansă de orice fel, dar atunci când nu ai numerele de telefon necesare sau sfaturile potrivite… din păcate, nu se întâmplă nimic”, a mai povestit Erika.

Citește și Marian Godină, linşat după ce şi-a demonstrat talentul literar-artistic pe piesa „Macarena”, a Erikăi Isac