Erno Kovacs, care îşi făcea poze cu Diana Şoşoacă la proteste, s-a infectat cu coronavirus: „Vaccinaţi-vă, dragii mei. Mie îmi pare rău că nu m-am vaccinat”

Erno Kovacs, în vârstă de 50 de ani, s-a infectat cu coronavirus. Bărbatul a ieșit de mai multe ori în stradă la proteste împotriva coronavirus și a măsurilor impuse de autorități. Acum, regretă că nu a crezut în virus.

05 oct. 2021, 23:49
Erno Kovacs, care îşi făcea poze cu Diana Şoşoacă la proteste, s-a infectat cu coronavirus: „Vaccinaţi-vă, dragii mei. Mie îmi pare rău că nu m-am vaccinat”
Erno Kovacs s-a infectat cu coronavirus

Erno Kovacs s-a infectat cu coronavirus. Organizatorul protestelor anti-COVID și anti-vaccin din Zalău a transmis pe contul său de Facebook un mesaj prin care îndeamnă toți oamenii să se vaccineze.

Citeşte şi: Violenţe la Londra, la protestul anti-vacciniştilor. Mai mulţi poliţişti au fost răniţi în altercaţii cu manifestanţii VIDEO

Erno Kovacs s-a infectat cu coronavirus

Bărbatul le mulțumește medicilor și își cere scuze pentru neîncrederea pe care a avut-o în aceștia.

Vaccinați-vă dragii mei. Mie îmi pare rău că nu m-am vaccinat. Nu lăsați să treacă timpul. Îmi pare rău că am fost împotriva vaccinării și contra COVID.

Am să promovez vaccinul. Medicii sunt eroi. Trebuie respectați, îmi aplec capul în fața lor”, spune Erno Kovacs.

Florin Cîţu, prima reacţie după protestele anti-vacciniştilor

Florin Cîţu

reacţionează după protestele anti-restricţii şi anti-vaccin de sâmbătă din România. Premierul a afirmat că se aşteaptă să existe sancţiuni după protest.

Florin Cîţu îi critică pe românii care au ieşit în stradă să protesteze, sâmbătă, împotriva certificatului verde şi a noilor restricții introduse de autorităţi pentru limitarea răspândirii COVID-19.

Premierul s-a declarat uimit de faptul că oamenii au ieşit la protest în ziua în care România a înregistrat cel mai mare număr de infectări zilnice de la începutul pandemiei COVID-19 în România.

Un protest cinic în ziua în care aveam cel mai mare număr de persoane vaccinate. Avem un partid pro-european care are un mesaj anti-vaccinare, e un mesaj cu care trebuie să ne luptăm. Campania noastră a fost prezentată la televizor, dar nu cum au fost prezentate cele anti-vaccinare.

Iresponsabilitatea unor oameni pică și pe umerii celorlalți români. Politicienii ar trebui să se dezică de cei care au mesaj anti-vaccinare, dar nu i-am văzut, încă.”, a spus Florin Cîţu după ce a primit a treia doză de vaccin anti-COVID.