Erou internaţional: Drasius Kedys, tatăl care şi-a răzbunat fetiţa sodomizată de pedofili din cercuri înalte

Publicat: Joi, 23 Iulie 2015 21:07 // Actualizat: Joi, 23 Iulie 2015 22:20 // Sursa: romaniatv.net

Drasius Kedys a devenit un veritabil erou internațional, după a decis să răzbune violul comis asupra fetiței sale de 4 ani de un grup de oameni protejați de sistemul corupt din Lituania.

Drasius Kedys, proprietarul unui mic magazin de blănuri, și-a făcut singur dreptate, în 2008, iar povestea lui a impresionat o lume întreagă. Bărbatul a murit în 2010, dar povestea lui şi a fetiţei sale a făcut înconjurul lumii şi nu a fost uitată nici în ziua de azi.

Fiica lui, Deimantela avea numai 4 ani când s-au întâmplat incredibilele şi abominabile fapte ale unor oameni sus-puşi şi ale unei mame complet denaturate. Era în 2008, când Drasius, care obţinuse custodia fetiţei, dar era obligat să o lase săptămânal şi în compania mamei ei, a aflat chiar de la fetiţa lui ce se întâmpla cu ea când mergea la sfârşit de săptămână să îşi viziteze mama.

Micuţa i-a spus că, ori de câte ori mergea la mama ei, era acolo un bărbat pe care îl chema Andrius, care o atingea, o mângâia și o supunea la acte greu de descris. Ea l-a rugat să nu o mai ducă acasă la mama ei, Laima Stankūnaitė, care îl părăsise pe Drasius. Mai mult, fetiţa i-a povestit că acolo mai veneau doi bărbaţi, Jonas şi Aidas, care o luau cu ei, din când în când şi o duceau la un hotel.

Bărbaţii care făcuseră un pact cu mama fetiţei, să le-o împrumute pentru distracţie în schimbul banilor - câte 4000 de euro pe lună - făceau parte din cercurile înalte ale societăţii lituaniene, unul dintre ei fiind politician, iar altul, judecător.

Aflând toată povestea şi cine erau autorii, Drasius i-a identificat pe pedofili şi a încercat să dea grupul de indivizi pe mâna justiției. Dar nu a avut succes, din cauza judecătorilor şi procurorilor corupţi, care au refuzat să îi facă dreptate.

Atunci, Drasius s-a hotărât să-şi facă el singur dreptate, după un an în care se luptase cu morile de vânt. Mai mult, tatăl fetiţei a fost criticat chiar de cei care trebuia să îi facă dreptate, pentru că publicase pe Internet o înregistrare video în care Deimantela povestea ceea ce i se întâmpla ori de câte ori se ducea la mama ei. De asemenea, bărbatul a trimis scrisori parlamentarilor, prin care cerea să i se facă dreptate, dar totul a fost în zadar.

Deja era prea mult pentru el. În octombrie 2008, Drasius a pus mâna pe armă şi a plecat în căutarea pedofililor. În data de 8 octombrie, l-a ucis pe judecătorul Furmanavicius, cu trei gloanţe, două pe care i le-a tras în organele genitale şi unul în cap. Apoi a executat-o pe sora fostei lui prietene criminale, nimeni alta decât mama fetiţei, aflând că era complice la ceea ce făcea sora ei.

Singurul care a scăpat a fost Andrius Usas, politicianul pedofil. Dar Drasius s-a dus după el, la sediul partidului, unde a detonat mai multe bombe, dar şi la Oficiul pentru Protecţia copilului din Vilnius, unde a făcut acelaşi lucru.  Apoi a fugit. Ulterior, politicianul Usas a fost găsit înecat.

Drasius a dispărut 2 ani, timp în care a fost dat în urmărire generală, iar în aprilie 2010 a fost găsit mort într-o locuinţă situată în apropiere de Kaunas, iar potrivit altor surse, într-un rezervor de apă.

Dar nici după moarte nu a avut linişte. Sistemul judiciar lituanian a refuzat să îi facă dreptate. Cauzele oficiale ale decesului său au fost schimbate de mai multe ori. O dată s-a spus că ar fi murit de frig, altădată că murise înecat cu propria sa vomă, iar un alt rezultat a fost acela că ar fi ingerat o substanţă nocivă. Procurorul nu a dat niciun verdict de "crimă", excluzând categoric această ipoteză.

Iar aceeaşi justiţie care refuzase să îi facă dreptate de la bun început, s-a dovedit a fi cât se poate de cinică a decis ca fiica lui Kedys să fie reîncredințată mamei care o vânduse oamenilor influenţi. Operațiunea a implicat 300 de membri ai fortelor speciale de interventie lituaniene, care au atacat casa în care se ascundea fetița și, in ciuda scutului uman emotionant care a incercat sa se opuna acestei nemernicii, fiica fetiţa a fost luată cu forţa, sedată şi dusă într-un loc secret.
 
Chiar dacă nu şi-a văzut dreptatea cu ochii şi s-a sacrificat de dragul copileli lui, Drasius Keyds "trăieşte" pe reţelele de socializare, care îl consideră a fi un erou şi milioane de oameni din întreaga lume îl susţin şi dincolo de moarte.8 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 ian 22:16
Răspunde | Votează email 1 email
cthug
@ autor iulian.tudor : Lucru slab lasa-te de scris , pune mana pe munca ca esti praf !!!
08 ian 00:02
Răspunde | Votează email 2 email
vladimirionica
Autorul dupa nume e roman ,dar daca citesti articolul pare a nu fi.Rar am mai citit o relatare atat de incalcita si dezlanata.
07 ian 19:04
Răspunde | Votează email -1 email
ionut
Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: info.anec.io@gmail.com
27 iul 11:16
...Erou international: Drasius Kedys, tatal care si-a razbunat fetita sodomizata de pedofili din cercuri inalte – romaniatv.net1985 shares 554...
24 iul 21:48
Răspunde | Votează email -1 email
Romulus
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara nici un fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: sromulus2000@yahoo.com
23 iul 21:42
...răzbune violul comis asupra fetiței sale de 4 ani de un grup de oameni protejați de sistemul corupt din Lituania. Citește mai departe…

...
23 iul 21:28
...media="screen">

a, a:hover,
.vw-page-title-box .vw-label,
.vw-post-categories a,
...
23 iul 21:18
...fetiței sale de 4 ani de un grup de oameni protejați de sistemul corupt din Lituania. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.6830
RON
16 Jan
noapte -3 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H