Eroul care a salvat zeci de vieţi în timpul masacrului din Florida. Şi-a dat viaţa pentru a-i apăra pe copii

Cel puţin 17 persoane au fost ucise în masacrul de miercuri, de la Liceul Marjory Stoneman Douglas, dar numărul lor ar fi fost mai mare dacă nu ar fi intervenit antrenorul de fotbal american Aaron Feis.

15 feb. 2018, 19:31
Eroul care a salvat zeci de vieţi în timpul masacrului din Florida. Şi-a dat viaţa pentru a-i apăra pe copii

Mulţi dintre supravieţuitorii atacului au mărturisit joi că Aaron Feis a fost cel care le-a salvat viaţa. Antrenor de fotbal american şi paznic la şcoală, acesta i-a apărat pe copii cu propriul trup, pe care l-a pus scut în faţa gloanţelor trase de Nicolas Cruz.

Pe lângă faptul că i-a apărat pe mulţi în mod direct, Aaron Feis l-a întârziat semnificativ pe atacator şi mulţi elevi au avut timp să fugă sau să se ascundă.

Citeşte şi Portretul criminalului de la liceul din Florida: Un tânăr orfan, cu trecut tulburat şi o puşcă AR-15 cu care a comis atacul

Nu știu câți adulți vor merge la înmormânarea lui Aaron, dar vor fi 2.000 de copii acolo. L-au adorat, a fost unul dintre cei mai buni oameni pe care îi știam, era un om fenomenal„, a spus şeriful din Parkland, Florida, locul unde a avut loc masacrul.