Eroul Ţării Galilor de la Euro 2016 şi-a înşelat soţia cu o ROMÂNCĂ SEXY. A agăţat-o la VIDEOCHAT

Hal Robson Kanu, atacantul lui Reading şi al naţionalei din Ţara Galilor, a fost prins de soţia sa, Haley Bartlett, că o înşală cu o româncă pe care a remarcat-o la videochat.

06 nov. 2017, 09:46

Hal Robson-Kanu s-a remarcat la Euro 2016, când golul său a eliminat Belgia şi a dus-o pe Ţara Galilor în semifinala cu Portugalia. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani este căsătorit de câţiva ani cu Haley Bartlett, fostă finalistă la Miss Scoţia, iar imediat după turneul final din Franţa aceasta i-a născut o fetiţă. Tot în acea perioadă, atacantul a început o viaţă amoroasă paralelă cu o frumoasă româncă.

Hal Robson-Kanu petrece mult timp pe site-urile de socializare şi chiar pe cele mai deochiate, unde fete sexy i se dezbracă în faţa camerei de luat vederi pentru bani. Aşa a dat pe videochat de o româncă ce l-a lăsat cu gura căscată. Fata a devenit o obsesie pentru fotbalist şi a ştiut să se lase folosită de acesta.

„M-a chemat de multe ori în Anglia cu avionul plătit de el şi m-a cazat la cele mai luxoase hoteluri. Era obsedat de sex şi ne-am întâlnit vreo doi ani. Apoi, am realizat că el doar mă foloseşte şi am încetat”, a declarat românca pentru un tabloid britanic.