Esca EXPLICĂ ce s-ar întâmpla cu ProTV-ul dacă ea ar pleca

Andreea Esca și-a obișnuit fanii cu păreri tranșante și imagini inedite despre activitatea ei. Cu excepția salariului său, despre care toată lumea "știe" că este uriaș și despre care care ea spune că a devenit o legendă, vedeta Pro TV își ține la curent fanii cu ceea ce se întâmplă în viața ei.

28 nov. 2013, 19:31
Esca EXPLICĂ ce s-ar întâmpla cu ProTV-ul dacă ea ar pleca

Andreea Esca este unul dintre oamenii a căror imagine se confundă cu cea a ProTV-ului. Timp de 18 ani, jurnalista a crescut odată cu postul din Pache Protopopescu, de aceea, plecarea la o altă televiziune ar fi, pentru mulţi, de neimaginat. Andreea Esca a vorbit, într-un interviu acordat pentru adevarul.ro, despre cariera ei la ProTV.

Întrebată dacă plecarea ei ar zgudui din temelii postul TV, Esca a răspuns: „Nu se poate pune problema aşa. Adevărul este că brandul susţine oamenii şi oamenii susţin brandul, e o legătură foarte puternică, reciprocă. (…) Cu siguranţă depindem unul de celălalt, dar nu cred că se poate pune problema atât de tranşant: dacă mâine nu mai e Pro TV, nu mai există Andreea Esca sau dacă nu mai e Andreea Esca nu mai există Pro TV. Cred că suntem împreună un brand puternic şi că, desigur, fiecare la rândul lui, a reuşit să demonstreze că are valoare.

CITEŞTE ŞI: ANDREEA ESCA, primele declaraţii despre salariul de la PRO TV