Escroacă surprinsă de camerele de supraveghere în timp păcăleşte o vânzătoare VIDEO

Publicat: Miercuri, 21 Septembrie 2016 21:04 // Actualizat: Joi, 22 Septembrie 2016 11:02 // Sursa: romaniatv.net

O femeie a fost filmată în timp ce a păcălit o vânzătoare, într-un moment de neatenţie.

Imagini uluitoare au fost surprinse într-o spălătorie din Constanța, în jurul prânzului. O femeie intră relaxată în zona unde se fac plățile, își ia două băuturi din frigider și se îndreaptă spre bar să le achite.

Pe camera video se vede clar când scoate bancnota de 50 de lei. Vânzătoarea îi spune că produsele costă 14 lei, moment în care clienta mai scoate încă 4 lei din portofel pentru a primi restul rotund de 40 de lei. Aici este momentul în care escroaca își arată iscusința.

Palmează cei 50 de lei și îi înmânează casierei doar bancnotele de 1 leu. Angajata nu-și dă seama de înșelătorie și se păcălește cu 36 de lei înapoiați ca rest, plus valoarea băuturilor – în total 50 de lei. Când își dă seama că planul i-a mers, femeia își strânge repede plasa și pleacă. Nu îi pasă că obiectivul este plin de camere de supraveghere, pe care le ignoră nonșalant.

"Această individă a acționat în modul clasic de a sustrage bani prin metoda șmen. Această metodă implică distragerea atenției în primul rând, a victimei, și apoi ați văzut, în momentul în care numără banii, cu ultimele două degete de la mână trage acea bancnotă și o împăturește și o bagă în buzunar, sau în poșeta ei. Este cea mai răspândită metodă în rândul acestor infractori", a declarat ag. șef. Cătălin Ologu, Biroul Investigații Criminale – Poliția Municipiului Constanța, potrivit reporterntv.ro.

Patronul spălătoriei unde a avut loc înșelăciunea nu a depus plângere la poliție deoarece suma de bani sustrasă a fost destul de mică. Pe acest lucru însă se bazează persoanele care comit astfel de infracțiuni. Polițiștii recomandă ca orice tip de înșelăciune să fie semnalat pentru a putea reduce, în acest mod, numărul lor.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bani camere video escrocherie păcăleală spălătorie din Constanța vânzătoare
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8378
RON
04 Jul
noapte 21 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H