Este absolut ŞOCANT: De ce a murit actorul Philip Seymour Hoffman

Actorul Philip Seymour Hoffman, care a fost găsit în apartamentul său din New York cu un ac de seringă în braţ, a murit din cauza unei supradoze accidentale de droguri, relatează Reuters.

01 mart. 2014, 10:20

Philip Seymour Hoffman a murit din cauza unui amestec de heroină, cocaină, amfetamină şi benzodiazepine, care sunt droguri psihoactive, după cum a declarat Julie Bolcer, un purtător de cuvânt al biroului medicului legist.

Actorul premiat cu Oscar, în vârstă de 46 de ani, a murit pe 2 februarie, iar supradoza de droguri a fost de la bun început o posibilă cauză a decesului.

Mai mult, în apartamentul acestuia din Manhattan au fost găsite 70 de pliculeţe cu heroină şi era bine cunoscut faptul că artistul a avut mari probleme cu drogurile.

Philip Seymour Hoffman a fost recompensat cu premiul Oscar pentru rolul scriitorului Truman Capote din filmul „Capote”, în 2006, şi a mai fost nominalizat de alte trei ori la categoria Cel mai bun actor în rol secundar pentru prestaţiile sale din filmele „Charlie Wilson’s War” (2007), „Doubt” (2008) şi „The Master” (2012).

Actorul american are o filmografie bogată, jucând în peste 50 de filme, remarcându-se cu multe roluri dificile, precum cele din „Marele Lebowski”, „Talentatul domn Ripley”, „Doi oameni perfecţi”, „Dragonul Roşu„, „Cold Mountain”, „Misiune: Imposibilă III”, „Synecdoche, New York”, „Ziua trădătorilor/The Ides of March” şi „Moneyball: Arta de a învinge”.