Este căutat un ucigaş de pisici, la Londra. El a omorât deja peste 250 de animale

Mai multe asociații de protecție a animalelor și autorități locale au investigat în ultimii doi ani mai multe cazuri de ucidere brutală a animalelor. Ultima victimă este un iepure pe nume Teddy, care a fost găsit mort de către proprietarii săi în grădina casei, la nord de Londra. Cele mai multe omoruri au avut loc în vecinătatea Londrei.

05 nov. 2017, 20:54
Este căutat un ucigaş de pisici, la Londra. El a omorât deja peste 250 de animale

Asociația pentru protecția animalelor Snarl a petrecut ultimii doi ani investigând o „avalanșă de atacuri”, care a provocat moartea a sute de animale – în special pisici, dar și vulpi și iepuri – în apropiere de Croydon , la sud de Londra. Decesele, peste 250, conform calculelor acestei asociații, sunt atribuite unui singur criminal în serie.

Autoritățile locale sunt, de asemenea, implicate în căutarea suspectului, precum și Asociația Regală pentru Prevenirea Cruzimii față de Animale (RSPCA ), una dintre cele mai mari organizații din Regatul Unit.

Ultima victimă pe care aceste agenții o leagă cu ucigașul este un iepure pe nume Teddy, al cărui corp a fost găsit dezmembrat de către proprietarul său în grădina casei sale din Harpenden, Hertfordshire (nordul Londrei). Proprietarul lui Teddy este şocat şi spune că  „este de neînțeles cum cineva a sărit zidul, pentru a intra în grădina noastră, ca să-l ucidă și să-l mutileze pe Teddy și apoi să-l lase lângă căsuţs roz a fiicei mele Wendy„, a declarat el pentru BBC. Înaintea lui Teddy, săptămâna trecută, poliția din Hertfordshire a confirmat un alt caz de ucidere a unei pisici, numite Taz, în oraşul Potters Bar.

Poliția Metropolitană, alertată de Snarl, a început în 2015 să investigheze aceste crime în zona Croydon. Directorul lui Snarl, Tony Jenkins, estimează că peste 250 de pisici, precum și alte animale, au fost victime ale acestor crime. „Nu am găsit dovezi că ar fi altcineva implicat, deoarece leziunile sunt identice„, spune acesta.

Recompenda pentru orice informaţie care duce la prinderea criminalului este de 10.000 lire sterline.