Este CELEBRĂ, dar are un gât ORIBIL, ca de CURCAN: Este moştenire de la BUNICA FOTO

O cunoscută vedetă de televiziune din Marea Britanie a fost surprinsă într-o serie de fotografii neplăcute, în care îşi expune "gâtul de curcă" moşenit de la bunica sa.

17 mai 2013, 10:54

Cunoscuta prezentatoare de origine suedeză, Ulrika Jonsson, a fost surprinsă într-o serie de fotografii care nu îi fac cinste, în timp ce îşi arată gâtul subţire şi plin de vene în timpul unei petreceri mondene, potrivit The Sun.

Citeşte şi Era un BĂIAT adorabil, iubit de toate fetele, dar acum a rămas fără simţ estetic FOTO

Blonda de 45 de ani, care a devenit prezentatoarea unei importante emisiuni britanice după ce s-a lansat drept prezentatoare a rubricii meteo, s-a îmbrăcat într-o ţinută elegantă, dar care nu o avantajează, punându-i în evidenţă gâtul puternic vascularizat şi inestetic. 

Femeia dă vina pe genetică, recunoscând că a moştenit această parte a corpului de la bunica ei. Mai mult, dat fiind faptul că are patru copii, ea speră să nu ofere „moştenirea” urmaşilor ei.

Citeşte şi Gestul ruşinos făcut de o VEDETĂ în public FOTO

Dacă ai moştenit un gât subţire, dar puternic de la bunica ta, aşa cum am făcut eu, trebuie să ştii că nu este cea mai bună calitate a ta„, a spus Ulrika într-un interviu acordat unei publicaţii britanice.