Este considerată cea mai fatală băutură din lume. La 20 de minute după ce o bei, organismul o ia razna

Este considerată cea mai fatală băutură din lume, iar efectele ei pot fi observate şi după 15 minute de la consum.

06 dec. 2018, 05:10
Este considerată cea mai fatală băutură din lume. La 20 de minute după ce o bei, organismul o ia razna

Astăzi sunt mii de produse care sunt procesate și conțin chimicale, conservanți și coloranți, scrie poatenustiai.ro. Ele sunt un mare pericol pentru corpul nostru pentru că un suntem pregătiți să digeram asemenea conservanți.

Ştim cu toţii că organismul nostru are nevoie de mult timp că să digere mâncarea precum cea de la fast-food au dulciurile. De exemplu, când mâncăm o salată, o putem digera în maxim două ore, în timp ce un hamburger ajunge la trei zile și la sfârșit mai lasă și reziduuri care un se digera complet.

Citeşte şi Propunerea legislativă privind accizarea băuturilor răcoritoare cu un conţinut ridicat de zahăr, adoptată tacit

Dar care este cea mai nocivă băutură din lume? Este vorba de sucul acidulat. Este cunoscut la scară largă faptul că toată componența acestei băuturi este echivalentă cu mai mult de 30 de lingurițe de zahăr per sticlă, ce este o problemă serioasă pentru cei care beau această băutură excesiv.

Prea mult zahăr și glucoză în corpul nostru pot cauzeze probleme precum hipertensiune, obezitate, atac de cord, artrită și multe alte boli.

Iată ce se întâmplă în organismul tău când bei suc acidulat!

În 10 minute – ai primit tot zahărul de care ai nevoie într-o singură zi ce reprezintă un impact mare pentru corpul tău.
În 20 de minute – ficatul transformă zahărul în grăsime
În 40 de minute – Glucoză intră în vasele de sânge și crește presiunea din sânge precum și pupilele ți se dilată
În 45 de minute – începi să produci dopamină și ritmul inimii se accelerează