Este ÎN COMĂ şi nu îl va vedea în costum de ginere Ce i s-a întâmplat lui Florin Dumitrescu înainte de nuntă

Chef Florin Dumitrescu a anunţat pe contul său de socializare că se pregăteşte de nuntă. Florin Dumitrescu a anuntat cu tristete ca una dintre invitatele cele mai importante de la nunta sa nu ii va putea fi alaturi, din cauza unui accident de motocicleta. Fata e in coma indusa, iar medicii fac tot ce pot pentru a-i salva viata. 

25 apr. 2014, 13:34
Este ÎN COMĂ şi nu îl va vedea în costum de ginere Ce i s-a întâmplat lui Florin Dumitrescu înainte de nuntă

O zi asa frumoasa este tocmai buna de probat costumul de mire! Dap, ma insor si nu, nu asta e proiectul cel mai misto. Proiectul o sa vina sigur, iar nunta este si mai aproape” a scris recent Florin Dumitrescu pe Facebook.

Juratul de la Masterchef a devenit tătic în vara anului trecut, atunci când iubita sa Cristina a născut o fetiţă. Din păcate, nu toate sunt bune şi frumoase. Florin Dumitrescu a revenit cu un anunţ trist pe Facebook. 

Roxana Mateescu este una dintre prietenele apropiate ale lui Florin Dumitrescu. Ea a fost cea care i-a ascultat confesiunile si l-a sfatuit ce sa faca pentru a o cuceri pe cea care urmeaza sa ii devina sotie in iunie. Din pacate, Roxana a suferit un accident de motocicleta si este in coma inca din data de 15 martie. Cu toate acestea, juratul de la MasterChef nu isi poate reveni nici acum din socul pe care l-a trait cand a aflat tragica veste.

„Ea este Ruxi. Cand am cunoscut-o pe Cristina, ii povesteam Ruxandrei cat de fericit sunt si cat de tare m-am indragostit de Cristina, pe care o numeam ‘Fructul Interzis’.
Este pe lista mea de invitati la nunta, dar din pacate un accident de motocicleta o tine departe de noi. M-a ajutat foarte tare in inceputul meu de relatie cu femeia care urmeaza sa imi fie sotie si imi doresc sa se faca bine.
Va pup!
P.s. Rux, te pupam!”

Dupa ce au vazut mesajul, fanii lui Florin i-au urat sanatate prietenei lui si multa putere juratului pentru a trece peste aceasta veste trista.

NUNTĂ mare în showbiz. Un râvnit burlac se pune la casa lui