Este în vârstă, dar se distrează: O bătrână dansează cu mare bucurie în plină stradă VIDEO

O femeie din Marea Britanie este vedetă pe Internet. Femeia de vârsta a treia nu pierde nicio ocazie să se distreze un pic. După ce şi-a umplut coşul de cumpărături, femeia a încins un dans în plină stradă, împreună cu generaţiile tinere.

15 mart. 2016, 19:26
Este în vârstă, dar se distrează: O bătrână dansează cu mare bucurie în plină stradă VIDEO

Femeia care este din Marea Britanie nu a rezistat tentaţiei dansului când a auzit melodia „Twist and Shout”. Se afla în plină stradă, în Brighton. Fără să mai stea pe gânduri, femeia a lăsat coşul cu cumpărăturile pe care le făcuse dintr-un supermarket şi s-a amestecat în mulţimea de tineri, începând să danseze împreună cu ei.

Tinerii au fost uimiţi de energia bătrânei şi au încurajat-o, dansând alături de ea. Văzând inedita scenă, alţi trecători, fascinaţi de melodie şi de atmosfera de veselie au îngroşat rândurile, începând şi ei să danseze molipsiţi de energia femeii. 

Citeşte şi ŞOC: De ziua ei a întinerit cu patruzeci de ani pentru cinci minute VIDEO

„Haide, bunico, haide! Continuă să dansezi!”, a încurajat-o grupul. Dansul de stradă a fost un moment minunat, ca un fel de antidot la plictiseala specifică marilor oraşe. A fost un moment de bucurie pură exprimată prin muzică şi dans.

Dansula fost filmat de către o persoană şi a fost postat pe reţelele de socializare, unde a devenit viral.