Este indicat să porţi extensii în ziua nunţii?

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viață și aproape fiecare femeie încearcă să facă tot posibilul să păstreze amintiri cât mai frumoase. Din exces de zel apar și cele mai amuzante gafe care te pun într-o postură destul de neplăcută. Un lucru foarte important pe care ar trebui să îl știe orice mireasă este că nu e recomandat să facă o schimbare radicală de look pentru ziua nunții. Cu unele mici excepții.

06 dec. 2018, 10:41
Este indicat să porţi extensii în ziua nunţii?

În acest material oferit de mireasa-perfecta.ro îți vom da câteva sfaturi referitoare la extensiile de păr pentru cea mai frumoasă zi din viața ta. 

  1. Alege un hairstylist bun, care știe să lucreze foarte bine și care îți dă sfaturi potrivite. Spune-i pentru ce vrei extensiile și cere-i opinia cu câteva luni înainte de marele eveniment.   
  1. Nu îți pune prea mari speranțe în coafurile pe care le vezi în fotografii. Poate ai căutat pe internet și ți-a plăcut ceva în mod deosebit; poate ai văzut la cineva sau vrei să te încadrezi în cele mai noi trenduri în materie de modă. Ai grijă că este posibil să nu se potrivească un anumit model de coafură cu fizionomia ta, așa că este indicat să faci o probă înainte. De asemenea, nici coafeza ori hairstylistul nu sunt dumnezei și poate nu reușesc să redea exact ceea ce ai vrea tu. 
  1. Fără vârfuri despicate. Chiar dacă îți dorești păr bogat alunecând pe umeri și alegi extensii ca să obții coafura de vis, te sfătuiesc să ai mare grijă la sănătatea firului de păr. Știi foarte bine că un păr frumos înseamnă un păr sănătos, așa că este absolut necesar să te asiguri că nu ai vârfuri despicate, păr tocit sau casant. 
  1. Dacă nu te reprezintă o coafură extravagantă, nu o alege pentru nuntă. Este destul de ciudat să fii o apariție total diferită  față de cum te știu apropiații. Dacă ești o persoană puternică și așa i-ai obișnuit pe cei din jur, poți liniștită să îi uimești cu extensii dar dacă preferi discreția și simplitatea, nu are rost să încerci să fii altfel. Același lucru este valabil și pentru culoarea părului, nu doar pentru lungimea lui. 
  1. 5.     Dacă optezi, totuși, pentru extensii, este absolut necesar să fie de aceeași culoare cu părul tău. Și să îți ajungă pentru coafura pe care tu vrei să o ai! E foarte neplăcut să se observe că ai extensii; nota de artificialitate e mare. E ca atunci când undeva pe sub cocul frumos pe care il are o doamnă se vede buretele rotund pe care e așezat părul…. Evită să fii ridicolă tocmai în ziua nunții! Așadar, consultă neapărat stilistul și mergi pe mâna unui profesionist. Dacă e nevoie, achiziționează mai multe extensii ca să îți ajungă 
  1. În cazul în care nu ai mai avut niciodată extensii și vrei să ai când vei fi mireasă, îți recomand să porți măcar odată  înainte de marele eveniment, ca să te obișnuiești cu ele. Orice schimbare este percepută de creierul nostru ca atare și nu vrei să pari timorată ori stresată din acest motiv! 

Așadar, indiferent de decizia pe care o iei, ia-ți în primul rând câteva măsuri de siguranță. Cum drumul pe unde ai mai fost este cel mai sigur, dacă îți dorești extensii, neapărat îți recomand să porți și înainte de marele eveniment!