Este LIBERĂ. Un frumos model s-a lăsat fotografiat în IPOSTAZE SEXY, după ce s-a despărţit de IUBIT

Una dintre cele mai sexy femei din Irlanda s-a lăsat fotografiată în ipostaze sexy, după ce s-a desprărţit de iubit. Cu toate acestea, Kelly Donegan spune că singurul bărbat pe care îl vrea acum în viaţa ei este câinele pe nume Tyson.

10 iun. 2013, 09:37

La 24 de ani, Kelly Donegan a reuşit să atragă atenţia bărbaţilor din Irlanda cu formele sale perfecte. Cu toate acestea, starul de televiziune este trist, după ce s-a despărţit la începutul lunii iunie de Dave Behan, după o relaţie de doi ani, potrivit The Sun.

Citeşte şi Femeia care arată PERFECT în ROZ şi-a expus FORMELE de invidiat într-un pictorial SEXY FOTO

Despărţirea de David este unul dintre cele mai bune lucruri care s-au întâmplat în viaţa mea. Mereu încerc să fiu pozitivă în orice situaţie. Am spus „nu” la foarte multe lucruri din cariera mea, atunci când eram mulţumită cu relaţia mea. Singurul bărbat de care o să am nevoie pentru o perioadă este câinele meu Tyson„, a declarat tânăra sexy.

Citeşte şi Ea este cea mai SEXY femeie din Marea Britanie. Vezi cum arată FOTO

Cu toate că a recunoscut că este dezamăgită şi supărată, frumos model de lenjerie intimă spune că este determinată să îşi schimbe viaţa, dorind să lucreze mai mult la cariera sa.