Este MILIARDARĂ, pozează goală în reviste, dar o serie de GAFE i-au pătat IMAGINEA FOTO

Este una dintre cele mai bogate vedete din Marea Britanie, tatăl ei având o avere de miliarde de lire, dar gestul ei de a lăsa eticheta cu preţul pantofiilor pe care îi poartă lipită într-o zonă vizibilă a deranjat fanii. Mai mult, călcâiele pline de bătături şi de urme nu corespund imaginii pe care femeia încearcă să o ofere publicului. Cu toate că nu se ştie dacă a făcut acest lucru voit sau nu, gafa tot gafă rămâne, iar fotografii nu au iertat-o pe frumoasa celebritate.

17 apr. 2013, 14:50

Tamara Ecclestone, una dintre cele mai frumoase vedete din Marea Britanie, a fost surprinsă de fotografii britanici într-o ipostază nu tocmai pe măsura notorietăţii ei, după ce a fost surprinsă cu călcâiele neîngrijite şi cu preţul pantofilor lipit într-o zonă vizibilă a încălţămintei, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Tamara Ecclestone, fiica şefului din Formula 1, a înnebunit bărbaţii la plajă FOTO

Ea a fost fotografiată în cursul zilei de marţi, în timp ce lua cina la un restaurant din Londra. Ea a ales unul dintre cele mai scumpe restaurante din Londra, aflându-se în compania unui bărbat. Cu toate că a încercat să arate perfect, femeia în vârstă de 28 de ani a omis o serie de detalii importante. În timp ce era îmbrăcată cu o roche roşie, lâsând la vedere picioarele frumos bronzate şi având o cochetă poşetă neagră, împreună cu o noua sa coafură, vedeta a uitat o serie de detalii minuscule care au distrus întreaga imagine, cel puţin în faţa fanilor şi a presei.

Citeşte şi Ultima excentricitate a miliardarei Tamara Ecclestone: A pozat în revista Playboy FOTO

Astfel, pe lângă eticheta cu preţul pantofilor care a atras atenţia presei, femeia a lăsat la vedere călcâiele neîngrijite, pline de bătături de la toţi pantofii incomozi pe care îi poartă. Cu toate acestea, fanii britanici aşteaptă numărul din mai al revistei Playboy, pentru a o vedea dezbrăcată.

Citeşte şi Miliardara Tamara Ecclestone, acoperită de diamante în Playboy FOTO