Este MOARTĂ de 90 de ani, dar este în stare perfectă. În fiecare zi deschide ochii FOTO şi VIDEO

Povestea unei fetiţe din Italia care a trăit numai doi ani este un adevărat mister. Corpul ei neînsufleţit a rămas intact şi acum, după 90 de ani, iar ea ar deschide ochii în fiecare zi. Povestea ei stârneşte controverse de zeci de ani, iar mulţi dintre cei care au văzut despre ce este vorba în realitate s-au declarat impresionaţi.

11 ian. 2018, 21:16
Este MOARTĂ de 90 de ani, dar este în stare perfectă. În fiecare zi deschide ochii FOTO şi VIDEO

Povestea fetiţei moarte suscită interes, dar şi controverse de zeci de ani. Cine o vede, rămâne foarte impresionat şi nu îi vine să creadă ce vede. Ea a murit la vârsta de 2 ani, din cauza unei pneumonii, în data de 6 decembrie 1920.

Numele fetiţei este Rosalia Lombardo şi a fost născută în Palermo, în 1918.

Părinţii fetiţei au rămas neconsolaţi după perderea fetiţei lor. Iar pentru că le venea greu să se despartă de imaginea ei, tatăl său s-a hotărât să nu o înmormânteze, ci să o îmbălsămeze şi să o pună aşa într-un sicriu de sticlă, pentru a o vedea în fiecare zi. Sicriul cu trupul ei îmbălsămat a fost dus ulterior într-o mânăstire.

Citeşte şi Povestea fetiţei care vorbeşte cu îngerii. Milioane de oameni au fost impresionaţi

Datorită îmbălsămării, trupul fetiţei s-a păstrat intact până în ziua de astăzi. Rosalia pare că doarme, şi că nu ar fi moartă, potrivit descoperă.ro.

Dar cel mai şocant este faptul că ea deschide ochii în fiecare zi. Acest fenomen straniu, aparent fără explicaţie, ar fi fost capturat în fotografii şi filmări. Cercetătorii italieni spun însă că nu este vorba decât de o iluzie optică provocată de lumină.