„Este o beţivă satanistă”. Ella Dumitru, „îngeraşul” care a câştigat un concurs de dans, face VIDEOCHAT FOTO

Ella Dumitru a devenit cunoscuta in Romania dupa ce a castigat un show de dans. Tanara, care e din Hunedoara, are o poveste foarte trista de viata.

13 iun. 2017, 11:18

Mama Ellei, Simona, pentru care tanara s-a inscris in competitie, ramasese imobilizata in scaunul cu rotile, de mai bine de 15 ani, scrie fanatik.ro. Aceasta dupa ce fostul el sot intrase peste ea in casa si o injunghiase in spate. Bunicul Ellei, Gheorghe Panduru, a fost condamnat la zece ani de inchisoare, dupa ce a incercat sa isi ucida ginerele, pe tatal vitreg al Ellei. A aruncat acid sulfuric pe acesta si i-a provocat arsuri grave. in timpul altercatiei, Panduru a lovit-o cu toporul si pe bunica Ellei, ranind-o grav.

Citeşte şi Sorin de la INSULA IUBIRII, vedetă pe site-urile XXX. Câţi bani face din VIDEOCHAT

Viata Ellei nu s-a schimbat in bine nici dupa ce a castigat concursul. Tanara si-a acuzat mama ca i-a furat banii castigati pentru a-si plati datoriile. Apoi, a inceput sa faca videochat pentru a-si asigura un trai.

In urma cu trei ani s-a mutat in Anglia, dupa ce a cunoscut un englez pe internet. Pentru a se intretine, a continuat sa faca videochat.

Citeşte şi Ben Stiller divorţează de Christine Taylor după 17 ani de căsnicie

Ella este un complet schimbata si din punct de vedere fizic, tatuandu-si corpul cu mai multe insemne pe care mama ei le considera sataniste. „Ella este o betiva satanista! si-a gasit prieteni nepotriviti, care practicau stanismul, s-a automutilat, crestandu-si incheieturile mainilor. si-a inscriptionat steaua satanista pe incheieturile mainilor. Am incercat sa discutam cu ea, dar refuza orice comunicare”, povesteste Simona, mama Ellei.