Este oficial, FCSB l-a luat pe Teixeira. Este al şaselea transfer al vicecampioanei în această vară

Fotbalistul portughez Filipe Teixeira (36 de ani), care a evoluat în ediția precedentă a Ligii I la Astra Giurgiu, a semnat, vineri, un contract valabil un sezon cu formația FCSB, el declarând ulterior că își dorește să câștige titlul cu noua sa echipă.

23 iun. 2017, 14:34
Este oficial, FCSB l-a luat pe Teixeira. Este al şaselea transfer al vicecampioanei în această vară

Am semnat un contract pe un an cu Steaua (n.r. — FCSB). Acum mă voi duce să fac vizita medicală, dar va fi bine. Sunt foarte fericit că am ajuns la un acord. Este un club de tradiție, un club mare și sper să câștig titlul aici. Steaua are condiții foarte bune de antrenament, este cel mai bun club din toate punctele de vedere. De asta am făcut această alegere„, a spus Felipe Teixeira, al cărui contract cu Astra expirase la începutul lunii iunie.

Mijlocașul Filipe Teixeira, care deține și cetățenia franceză, a evoluat de-a lungul carierei sale la formațiile Felgueiras, FC Istres, PSG, Leiria, Coimbra, West Bromwich, Barnsley, Metalurg Donețk, FC Brașov, Rapid București, Al Shaab, Petrolul Ploiești și Astra Giurgiu.

Teixeira este al şaselea transfer al verii făcut de FCSB, după J. Morais, Budescu (Astra), Larie (CFR Cluj), Niga (Foresta Suceava) şi Szecui (SCM Pitești). De asemenea, D. Popescu, V. Cojocaru, R. Enceanu, C. Ștefănescu, S. Chitoșcă, Onțel au revenit din împrumuturi expirate.