Este oficial! Simona Gherghe a recunoscut: După 9 ani Misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat

Simona Gherghe a făcut recent un anunţ important, explicând că va pleca de la emisiunea Acces Direct. Aceasta a anunţat care sunt planurile sale de viitor.

14 aug. 2019, 05:46
Este oficial! Simona Gherghe a recunoscut: După 9 ani Misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat

Simona Gherghe a fost ținta speculațiilor în presă zilele acestea, unde au apărut articole despre plecarea ei la Kanal D la Antena 1. Astăzi ca să pună capă zvonurilor, Simona Gherghe a anunțat că nu va mai realiza emisiunea „Acces direct”.

„După 9 ani Misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat” a scris Simona Gherghe pe Facebook.

Deși presa susținea vehement că aceasta s-ar transfera de la Antena 1 la Kanal D, Simona Gherghe a anunțat că rămâne la Antena 1, dar cu alte proiecte.

Simona spune că decizia i-a aparținut în totalitate și că acum cu noul său rol de mămică, s-a hotărât să facă o schimbare și în plan profesional. Simona Gherghe renunță la Acces Direct, după nouă ani.

„De pe frontul de mamicie, as vrea sa va scriu cateva randuri. Am fost mereu sincera si, cand s-a intamplat ceva important in viata mea, am preferat sa aflati de la mine, nu din „surse”. Iata-ma, asadar, in fata unui astfel de moment.

Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a incheiat. Decizia imi apartine in totalitate si vine dupa multe nopti de nesomn. Am intrat intr-o alta etapa a vietii mele si simt nevoia unei schimbari. Au fost 9 ani plini, cu bune si cu rele, in care am invatat multe. Despre lume, despre viata, despre mine. Le multumesc colegilor care mi-au fost alaturi, in tot acest timp.

Si le urez succes, in noul sezon, caci emisiunea merge mai departe. Cat despre mine, dupa aproape 9 ani de stiri si alti 9 de divertisment si news magazine, tot ce va pot spune e ca nu voi renunta la televiziune. Este profesia mea, pasiunea mea! Dupa cum stiti, acum sunt in concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru inca o perioada


loading...
Partenerii noștri