Este oficial. Subway deschide primul restaurant la Iaşi. Vezi când

Cel mai mare lanţ de restaurante de tip fast food din lume a semnat primul contract din România cu Iulius Group, pentru o locaţie în ansamblul multifuncţional Palas Iaşi.

21 feb. 2012, 11:02
Este oficial. Subway deschide primul restaurant la Iaşi. Vezi când

Inaugurarea primul restaurant Subway din România va avea loc în luna aprilie a acestui an, informează un comunicat al companiei. Cu o amenajare special adaptată unui proiect de tip „lifestyle center”, unitatea va fi amplasată la intrarea Palas Mall, deţinut de Iulius Group, şi va ocupa o suprafaţă de 90 de metri pătraţi.

Potrivit site-ului oficial al companiei, cel de-al doilea restaurant din România se va deschide în Bucureşti, pe strada Nicolae Titulescu numărul 2-12, aproape de Piaţa Victoriei. Până în momentul de faţă, compania nu a oferit o poziţie oficială cu privire la unitatea din Bucureşti şi nici nu a avansat vreo dată la care aceasta se va deschide.

Înfiinţat în anul 1965, în Connecticut, SUA, Subway deţine în prezent peste 36.000 de restaurante, în 98 de ţări. Produsele de bază sunt sandwich-urile, gamă completată de preparate crocante (crisps), supe, prăjiturele americane, băuturi calde şi reci. Sandwich-urile sunt pregătite în faţa clienţilor, după cum doresc aceştia.