Este OFICIAL. Teo Trandafir se iubeşte cu bucătarul Antonio Passarelli. Uite cum se sărută cu foc FOTO

Paparazzi au surprins dovada iubirii dintre Teo şi celebrul bucătar, Antonio Passarelli. Un sărut extrem de explicit a fost de ajuns să confirme toate zvonurile apărute în ultima vreme.

17 iul. 2014, 07:45

De ochii lumii, cei doi par ca se limiteaza doar la o relatie de colegialitate. Chit ca se mai tin din cand in cand de mana si flirteaza la tot pasul. In intimitate, in schimb, Teo si Antonio se comporta asemeni unui cuplu: impart aceeasi camera de hotel, mananca impreuna, ies la plimbare si multe altele, scrie cancan.ro.

„Antonio este in top 5 cei mai destepti oameni din viata mea. Il iubesc pe acest om din adancul sufletului meu! Nu ma rusinez deloc si o spun cu toata sinceritatea. As face orice ca toata povestea noastra sa continue, pentru ca invat de la el lucruri pe care mi le preda in fiecare zi, cu tandrete si noblete…Are toata calitatile pe care mi le-am dorit toata viata de la un barbat. Nu inteleg de ce mi-ar fi rusine cu relatia asta, este un om absolut special in viata mea. Cand slefuiesti un diamant, atunci cand lovesti unde nu trebuie, totul se poate face praf intr-o secunda. In clipa asta, eu si Antonio suntem posesorii unei bijuterii cum foarte rar s-a mai vazut. Si unul si celalalt are acelasi respect pentru relatia asta pe care o pretuieste cu toata fiinta lui. Noi nu vrem ca dintr-un briliant sa ramana nisip. Experienta casatoriei cu Costi m-a rupt in doua. Asa ca, acum trebuie sa am grija, sa nu o mai patesc din nou. Asa ca suflu si-n iaurt!”, declara Teo cu ceva timp în urmă.