Este PLINĂ de COŞURI şi iese din casă fără MACHIAJ, însă a reuşit să câştige un concurs de MISS FOTO

O tânără din Marea Britanie trăieşte o adevărată dramă după ce de la vârsta de 8 ani suferă de o formă gravă de acnee. Cu toate acestea, ea a reuşit să câştige un concurs de miss.

01 iul. 2015, 14:08

Giorgia Frost, o tânără de doar 16 ani, suferă de acnee chistică severă, o afecţiune care îi afectează pielea de pe faţă, piept şi spate, potrivit Manchester Evening.

Citeşte şi Scapă de riduri şi acnee cu această SOLUŢIE NATURISTĂ

Problema ei a apărut când avea doar 8 ani, iar de atunci, nu poate să iasă din casă fără să se machieze. Coşurile îi provoacă sângerări şi îi face pielea de „nisip”. Chiar dacă a încercat toate tratamentele de pe piaţa şi şi-a modificat alimentaţia, acneea a rămas.

„Am ajuns până în punctul în care aveam dureri atât de mari când îmi atingeam faţă, încât îmi venea să plâng. Uneori nici nu puteam să stau întinsă în pat pentru că mă durea spatele. Am ajuns în punctul în care mi-era frică să ies în public fără machiaj„, a explicat ea.

Citeşte şi ACNEEA TE TRĂDEAZĂ: Ce spune zona în care îţi apar coşurile despre sănătatea ta

Cu toate acestea, fata a participat recent la un concurs de frumuseţe, „Junior Miss Bolton and Bury” şi a reuşit să îl câştige.