Este tânăr, simpatic, PRINŢ şi, mai nou, este SINGUR. Principele Nicolae s-a despărţit de logodnică

Principele Nicolae al României s-a despărţit de logodnica sa irlandeză, Rebeca Margareta Byatt, alături de care a avut o relaţie de mai mulţi ani.

14 mai 2013, 07:32

La petrecerea de vineri de la Palatul Elisabeta, principele Nicolae i-a ţinut locul lui Mihai I, care, pentru prima dată din 1997, nu a putut fi prezent la aniversarea Zilei Regalității, scrie libertatea.ro.

Acesta a fost însoţit doar de consilieri, motiv în plus să stârnească interesul tinerelor participante la eveniment.

„Distanţa şi-a spus cuvântul. Deşi relaţia era solidă, ba chiar existau gânduri de căsătorie, Alteţa Sa Regală s-a despărţit de iubita lui„,a declarat un apropiat al Casei Regale.

Citeşte şi Principele Nicolae, tot mai român: A jucat oina şi s-a prins în horă VIDEO

Principele Nicolae a cunoscut- o pe Rebeca Byatt în timp ce studia managementul afacerilor şi marketingul la Colegiul Royal Holloway din Londra, iar tânăra a aflat că se iubeşte cu un prinţ abia după două luni.

Ca dovadă că lucrurile erau serioase stă şi faptul că Rebeca a participat la câteva evenimente ale familiei, ba chiar a declarat că s-ar muta oricând în România. Însă de anul trecut, de când principele s-a stabilit la Bucureşti, aceasta nu a mai venit la nici unul din evenimentele familiei.