Este unul dintre cei mai frumoşi actori, dar uite ce soţie urâtă are. Află ce îi leagă

Între noii actori de la Hollywood, Aaron Taylor-Johnson, care este supranumit şi "noul Tom Cruise", este unul dintre cei mai sexy. În schimb, soţia lui, Sam Taylor Wood, este mai în vârstă şi mai urâtă. Se pare însă că ar exista o legătură pe cât de puternică, pe atât de misterioasă între ei doi.

16 aug. 2013, 11:44

Aaron Taylor-Johnson este idolul multor femei care cu greu înţeleg ce anume a găsit un bărbat atât de chipeş la o femeie urâtă şi mult mai bătrână decât el, cum este soţia lui, Sam Taylor-Johnson.

Ea este o regizoare în vârstă de 46 de ani şi l-a cunoscut pe Aaron când ea avea 42 de ani, iar el… 19 ani. A jucat atunci în filmul „Nowhere boy”, regizat de ea, în care este descrisă viaţa lui John Lennon. În 2009, s-au logodit şi au dezvăluit acest lucru cu ocazia premierei filmului, iar în 2012, în data de 21 iunie, s-au căsătorit. Cuplul are deja doi copii împreună, Wylda Rae, de 3 ani, şi Romy Hero, 1 an, iar Sam avea doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

Aaron Taylor-Johnson a devenit cunoscut în întreaga lume o dată cu apariţia în pelicula Kick-Ass. Popularitatea, dar şi aspectul fizic, l-a făcut să ajungă rapid în topurile celor mai sexy actori din cinematografie, iar rolurile au început să curgă pe bandă rulantă.

De câtva timp, se zvoneşte că soţia lui i-ar fi rezervat rolul principal în ecranizarea romanului erotic „Fifty Shades of Grey”, („Cincizeci de umbre ale lui Grey”) de a cărei regie se ocupă ea!… Dacă se adevereşte zvonul, înseamnă că tocmai profesiile lor îi unesc cel mai tare.