Esteban Ocon, ameninţat cu MOARTEA în Mexic. Pilotul de la Force India se află sub protecţia POLIŢIEI

Esteban Ocon, pilotul celor de la Force India, a fost pus sub protecţia poliţiei de la sosirea în Mexic, pentru Marele Premiu de Formula 1, după ce a primit ameninţări cu moartea, în urma duelurilor de pe pistă, de multe ori dincolo de limita fair-play-ului, cu coechipierul său, Sergio Perez.

27 oct. 2017, 07:30
Esteban Ocon, ameninţat cu MOARTEA în Mexic. Pilotul de la Force India se află sub protecţia POLIŢIEI

Esteban Ocon şi Sergio Perez, ultimul un sportiv foarte iubit în Mexic, sunt colegi din acest an, însă rivalitatea lor este acerbă. Force India are un sezon de excepţie, fiind cea mai bună echipă după cele trei mari team-uri care se luptă la victorie etapă de etapă, Mercedes, Ferrari şi Red Bull. Rezultatele echipei indiene ar fi fost şi mai bune dacă Ocon şi Perez nu s-ar fi eliminat unul pe altul de mai multe ori în acest sezon, în urma unor coliziuni de neînţeles uneori, ţinând cont că este vorba de doi coechipieri.

Fanii lui Perez, locul 7 în clasamentul piloţilor, cu 86 de puncte, au ameninţat pe reţelele de socializare, considerându-l pe Ocon, locul 8, cu 73 de puncte, principalul vinovat de aceste incidente.

„O să te omor când vii în Mexic”, a scris un utilizator al reţelei Twitter, iar altul a postat: „Aminteşte-ţi un mic lucru, trebuie să vii în Mexic şi noi o să te aşteptăm ca să-ţi arătăm ce însemană să-ţi ucizi copilul prost”.

Poliţia a luat în serios aceste ameinţări şi îl păzeşte tot timpul pe pilotul francez de 21 de ani, care are la dispoziţie o maşină blindată pentru a se deplasa în Ciudad de Mexico.

Marele Premiu al Mexicului va avea loc duminică, de la ora 21:00.