Eşti singur de multă vreme? Foloseşte aceste trucuri feng shui ca să se schimbe situaţia

Capitolul dragoste din viata ta este departe de a fi pe placul tau? Poti folosi cateva trucuri feng shui prin care sa elimini energiile negative si sa atragi energia pozitiva.

23 mart. 2019, 06:15
Eşti singur de multă vreme? Foloseşte aceste trucuri feng shui ca să se schimbe situaţia

Pentru a beneficia de energia pozitiva a Stelei Zburatoare 4 din feng shui (steaua iubirii) poti folosi urmatorii activatori:

– Doua statuete elefant: Pentru un mariaj cu noroc. Poti pune cele doua bibelouri pe birou, sufragerie sau in orice alt loc doresti cu exceptia bucatariei si baii;

– Rate mandarin: Pentru a avea un mariaj fericit (in cazul cuplurilor) sau pentru a-si gasi dragostea (in cazul velor singuri);

– Nod chinezesc de culoare roz: Promoveaza dragostea si relatiile de cuplu;

– O pereche de lebede: Asociata cu fidelitatea, loialitatea in mariaj si monogamia.

Foloseste aceste trucuri feng shui pentru a atrage dragostea in 2019. 

1. Fa curatenie in dormitor

Daca dormitorul tau este dezordonat, fluxul de energie va fi slab slab si incetinit. Tocmai de aceea, trebuie sa faci curatenie in dormitor pentru ca energia sa circule nestingherita, astfel incat sa aduca in viata ta amoroasa toate lucrurile pozitive pe care le doresti. Odata ce ai facut curat, foloseste un clopotel sau bate din palme pentru a elimina energia blocata si sa lasi fluxul energetic sa circule.

2. Elibereaza un spatiu din dormitor

Daca vrei sa-ti gasesti jumatatea sau ca actuala relatie sa devina mai serioasa si sa se indrepte spre casatorie, trebuie sa faci loc in dormitorul tau pentru inca o persoana. Daca dormitorul si sifonierul sunt ticsite cu lucrurile tale, pune-ti in gand sa scapi de unele dintre obiecte. Dupa ce ti-ai atins obiectivul admira rafturile goale si imagineaza-ti ca se vor umple cu lucrurile jumatatii tale.

3. Foloseste puterea ratelor mandarin feng shui

Daca vrei sa ai o viata amoroasa plina de noroc, un mariaj minunat si sa atragi doar energii pozitive, trebuie sa pui aceste rate in partea de sud-vest a dormitorului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.