Etalare RUNE mistice 1 octombrie 2021. Vin mesaje din magia supranaturalului

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.

30 sept. 2021, 23:57
Etalare RUNE mistice 1 octombrie 2021. Vin mesaje din magia supranaturalului

Etalare RUNE mistice 1 octombrie 2021. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Etalare RUNE mistice 1 octombrie 2021. Vin mesaje din magia supranaturalului

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – EIWAZ (cu fata in jos). Runa sugereaza ca porti o povara grea de care multi oameni poate nici nu sunt constienti. De tine depinde sa refuzi sa mai iei si alta povara pana cand o parte din greutate nu este data jos de pe tine sau este impartita cu altii. Poate fi in natura ta sa accepti solicitari ca sa mentii pacea. Insa acum trebuie sa fii constient asupra propriei tale stari de bine.

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – GEBO (cu fata in sus). Relatiile si conexiunile dintre oameni sunt proeminente acum. Este un timp pentru a promova armonia si echilibrul din familia extinsa. Este si un timp ideal sa oferi cadoul iertarii si smereniei celor pe care ii iubesti si la care tii. Fii generos cu familia ta si cu cei iubiti.

ETALARE RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – Jera: Jera este simbolul campurilor de grau, secara si in. A sosit vremea recoltei si, odata cu ea, o perioada de belsug si recompense. Iarna a durat destul, plantarea s-a finalizat de mult, acum vine momentul rasplatei pentru ce ai facut pana acum. Jera este indicatorul abundentei.

ETALARE RUNE pentru RAC
Runa etalata – KENAZ / intors: Norii incep sa se adune si sa acopere soarele. Un parteneriat se prea poate sa plece din experienta ta. Daca este asa, tine minte ca se intampla astfel pentru ca nu mai este potrivit sau bine pentru tine sa ramana in aceasta etapa a dezvoltarii tale. Retine ca pierzi o oportunitate daca nu simti sa observi cand este cazul sa iesi dintr-un parteneriat. Renunta cu bucurie la vechi pentru ca noul sa poata fi primit in viata ta.

Citește continuarea pe Sfatul Părinților

Citește și:  Horoscop 1 Octombrie 2021. Balanţele vor primi o veste foarte bună, iar Vărsătorii fac planuri