Etalare RUNE mistice 22 septembrie 2021. Mesaje din magia supranaturalului de Echinoctiu de toamna 2021

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare.

22 sept. 2021, 12:57
Etalare RUNE mistice 22 septembrie 2021. Mesaje din magia supranaturalului de Echinoctiu de toamna 2021

Etalare RUNE mistice 22 septembrie 2021. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru miercuri 22 septembrie 2021.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Echinocţiu de toamnă 2021. Ce este total interzis să faci azi. Ce aduce nou Toamna anului 2021

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – Gebo: Aceasta runa poate fi simbolul unei uniuni sexuale. Poate ca intalnesti pe cineva care iti poate deveni partener erotic sau poate sentimentele fata de o persoana pe care o stii de multa vreme se transforma in ceva mai intens.

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – Hagalaz : Runa te sfatuieste sa nu incerci sa intervii si sa exerciti influente sau manipulari asupra a ce se intampla. Fii puternic, fii ferm. Daca exista o perioada mai neagra in viata ta, aceasta se va incheia mai devreme sau mai tarziu pentru ca absolut toate etapele se incheie, se schimba cu ceva nou mai bun. Vei avea puteri si abilitati noi urmare a acestor transformari.

Echinocţiu de toamnă 2021, celebrat de Google. Cum să nu atragi ghinionul în Toamna anului 2021

ETALARE RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – INGUZ. Acum este un moment de mare putere in care se poate termina ce trebuie sa se termine ca noi inceputuri sa poata incepe. Dificultatile pot fi rezolvate si clarificate mai usor. Fluturele iese din cocoonul sau. Miscarile te pot ajuta sa te eliberezi dintr-o situatie blocanta. Daca exista pericole, miscarile pe care le vei face te vor scoate din ele sau tine in afara lor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.