Etalare zilnică RUNE mistice marți 6 februarie 2024. Mesaje din magia supranaturalului: EHWAZ aduce confuzie și neînțelegeri

Etalare zilnică RUNE. În fiecare zi, runele transmit mesaje importante pentru fiecare zodie. Acestea dezvăluie o parte din misterul universului și ne ghidează pentru a ne bucura de o viață plină de fericire și armonie.

06 feb. 2024, 09:04
Etalare zilnică RUNE mistice marți 6 februarie 2024. Mesaje din magia supranaturalului: EHWAZ aduce confuzie și neînțelegeri
Etalare zilnică RUNE mistice marți 6 februarie 2024. Mesaje din magia supranaturalului: EHWAZ aduce confuzie și neînțelegeri

Etalare zilnică RUNE . Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Citește și: Mesajul ÎNGERILOR PĂZITORI pentru zodii! Cum să ai grijă de sufletul tău și să aduci norocul în casa ta: „Găsiți un mod creator și benefic de a vă elibera de emoții”

Etalare zilnică RUNE. Iata mesajele pe zodii pentru marti 6 februarie 2024

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – EHWAZ (cu fata in jos). Fiinta ta interna trebuie reincarcata altfel vei fi confuz pe drumul vietii. Daca altii se bazeaza mereu pe tine, poate e vremea pentru ei sa se bazeze mai mult pe ei si sa isi invete si singuri lectiile de viata.

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – Isa: Isa simbolizeaza gheata. Iar in mitologia norvegiana, gheata reprezinta principiul feminin, o contemplare linistita, pregatirea pentru o noua viata, speranta si renastere. Fara iarna si fara gheata, terenurile agricole n-ar mai putea fi fertile pentru noi recolte. Cand apare aceasta runa, nu lua decizii bazate pe impuls, analizeaza mai bine fiecare scenariu in parte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Horoscopul primăverii, realizat de Camelia Pătrășcanu. Zodiile care își schimbă viața radical