Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII, MARTI 10 septembrie 2019. Mesaje din magia supranaturalului

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

10 sept. 2019, 06:01
Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII, MARTI 10 septembrie 2019. Mesaje din magia supranaturalului

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 10 septembrie 2019.  

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

 

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – BERKANA. Scufunda-te adanc in orice faci, cu atentie si prezenta. Da la o parte orice rezistenta ca sa poti incepe si face munca asa cum trebuie. Daca ai colturi intunecate, curata-le acum. Daca ai nevoie de ajutor sa iti cureti aceste colturi, cauta un expert. Doar atunci creezi loc pentru ca recolta sa iasa la lumina. 

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata –  INGUZ (cu fata in sus). Urmeaza un timp necesar pentru a finaliza sarcini curente ca sa poti avea parte de noi inceputuri si oportunitati aflate pe drumul tau. Nu mai pierde timpul bucland in trecut si la lucruri pe care nu le poti schimba si nu ai control asupra lor. Focuseaza-ti energia pe directii noi. Fii pozitiv si inconjoara-te cu oameni pozitivi decat cu uii care iti dau o viziune negativa asupra vietii. Cel mai mare pas pe care il poti face acum este sa fii pozitiv si sa crezi in tine si in capacitatile tale. 

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – LAGUZ (cu fata in sus). Ca orice calatorie prin viata, cu obstacolele si provocarile ei, orice curent de apa are turbulentele sale, bolovanii sai, cascadele sale si chiar si zone linistite dar apa intotdeauna isi va atinge obiectivul de a ajunge la ocean. Sa crezi ca si tu iti poti atinge scopurile dorite, dar fii si pregatit pentru orice situatie pe drum. Invata din tot ce intalnesti, fie ca este o cascada sau o oaza linistita.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO