Etapă de coşmar în Turul Poloniei. Enormă cădere colectivă, au scăpat doar 9 ciclişti VIDEO

Italianul Matteo Pelucchi (IAM) a câştigat luni, la sprint, a doua etapă din Turul Poloniei, courue disputată pe distanţa de 146 km, între Czestochowa şi Dabrowa Gornicza (sud), în faţa germanului Marcel Kittel (Giant-Alpecin), care şi-a păstrat tricoul de lider.

03 aug. 2015, 19:51
Etapă de coşmar în Turul Poloniei. Enormă cădere colectivă, au scăpat doar 9 ciclişti VIDEO

Etapa a doua din Turul Italiei a fost marcată de cădere spectaculoasă, care s-a produs cu o sută de metri înainte de linia de sosire şi în care a fost angrenat aproape toţi concurenţi, care rulau cu viteză maximă, ei aflându-se practic pe linia finală de sprint.

Vezi şi TURUL FRANŢEI 2015. Accident spectaculos în Marea Buclă. Un ciclist din Top 10 a căzut în râpă VIDEO

Organizatorii competiţiei nu au oferit pe moment nicio informaţie privind eventualele accidentări grave. „Nu am nicio informaţie despre concurenţi care să fi suferit acidentări grave”, a declarat la televiziune Czeslaw Lang, fost ciclist polonez, în prezent devenit director al Turului Poloniei.

Vezi şi Cel mai penibil start în ciclism. După un metru a căzut şi şi-a rupt mâna VIDEO

Potrivit imaginilor retransmise de televiziunea poloneză, australianul Caleb Ewan (OGE) afost primul care şi-a pierdut echilibrul, antrenând după el întregul grup de ciclişti. Doar nouă concurenţi, cei din frunte, au scăpat de acest carambol.