Eto’o îl jigneşte pe Mourinho: Dacă un idiot a zis asta, nu trebuie să-l credeţi!

Samuel Eto'o a acordat un interviu site-ului Africanfootball.com, atacantul atacândul dur pe antrenorul său de la Chelsea, Jose Mourinho. "Am 33 de ani, iar dacă un idiot, Jose Mourinho, a zis că sunt mai bătrân, nu trebuie s-o credeţi", a spus camerunezul.

15 mai 2014, 15:30
Eto’o îl jigneşte pe Mourinho: Dacă un idiot a zis asta, nu trebuie să-l credeţi!

Samuel Eto’o, atacantul lui Chelsea, nu a gustat ieşirea mediatică pe care a avut-o în februarie antrenorul său Jose Mourinho, care, ironic, a emis îndoieli legate de vârsta adevărată a jucătorului camerunez, scrie revista France Football.

Rănit de cuvintele lui Mourinho, Eto’o a răspuns subtil: când a sărbătorit înscrierea unui gol în faţa lui Manchester United (3-1), a simulat că este un bătrân pe care-l doare spatele. Atacantul se dovedeşte ranchiunos, fiindcă l-a atacat pe antrenorul portughez în faţa ziariştilor care aşteptau miercuri seară pe aeroportul internaţional din Abidjan.

Astăzi am 33 de ani. Iar dacă un idio, Jose Mourinho, a zis că sunt bătrân, nu trebuie s-o credeţi. Aţi văzut de altfel că bătrânul e mai bun ca tinerii. Unii zic că voi evolua în Statele Unite sau în Orientul Mijlociu, dar am jucat în Liga Campionilor în acest sezon şi vreau să mai joc în această competiţie. Unde? N-am să vă spun„.

După un sezon destul de reuşit la Chelsea, cu 12 goluri şi 7 pase decisive în toate competiţiile, internaţionalul camerunez se vede participând la încă două Mondiale. „Voi continua să joc, fiindcă fizic şi mental mă simt bine. Voi
disputa această Cupă Mondială, apoi pe cea viitoare, când voi avea 37 de ani. Unii au jucat un Mondial la 42 de ani (celebrul său compatriot Roger Milla – n. red.), aşa că eu cred că mai pot juca la încă două„, a spus el.

Eto’o l-a mai avut ca antrenor pe Mourinho şi la Inter Milano (2009-2010).

Citeşte şi Culmea extravanganţei: Samuel Eto’o are 400 de telefoane mobile, dar nu ştie să trimită un SMS