„Eu sunt femeia din imagine. Acestea au fost minutele mele de faima!” Povestea cutremuratoare din spatele unei fotografii

"Acestea sunt cele 15 minute ale mele de faima", a scris femeia surprinsa cazand intr-un supermarket. Fotografia a fost postata pe cateva site-uri de socializare si a fost intens distribuita, insa nimeni nu stie adevarul din spatele ei. Femeia surprinsa in fotografie a scris cateva randuri emotionante in care povesteste ce s-a intamplat.

03 dec. 2016, 15:04
„Eu sunt femeia din imagine. Acestea au fost minutele mele de faima!” Povestea cutremuratoare din spatele unei fotografii

„Cel mai urat lucru din aceasta fotografie este faptul ca oamenii cred ca o femeie a cazut din carucior din cauza ca a fost prea lenesa sa se ridice sa ia ceva de pe raft. Ei bine, sufar de spondiloza. In cazul meu, cu cat stau mai mult in picioare, cu atat se slabesc mai mult. Din cauza aceasta am cazut, iar faptul ca sunt obeza nu ma ajuta foarte mult. Ma lupt cu greutatea in fiecare zi. Ma duc si la sala, insa kilogramele sunt o lupta crunta”, a scris femeia. 

„Am luat un carucior in acea zi pentru ca faceam cumparaturi pentru toata familia. Voiam sa iau un bax de suc pentru sotul meu. Atunci am cazut. Am auzit in spatele meu cateva fete razand, insa nu m-a deranjat. Nu era nimic nou. Oamenii rand dintotdeauna de mine. Cateva luni mai tarziu, am vazut aceasta fotografie. (….) Motivul pentru care spun toate aceste lucruri e ca oamenii cred ca e amuzant sa rada de cei cu dizabilitati. Problema mea nu se vede, insa este reala. Data viitoare cand faceti astfel de fotografii, ganditi-va ca nu stiti ce lupta duc acei oameni in fiecare zi”, a continuat ea.

Sursa: stirilekanld.ro