Eugen Adrian Ionel conduce noul Consiliu de Administraţie al Institutului "Cantacuzino"

Publicat: Vineri, 27 Mai 2016 20:24 // Actualizat: Vineri, 27 Mai 2016 20:24 // Sursa: romaniatv.net

Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică şi Inovare a numit un nou Consiliu de Administraţie la Institutul "Cantacuzino”, preşedinte fiind directorul general al instituţiei, Eugen Adrian Ionel.

Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, a scris vineri, pe pagina sa de Facebook, că prin eforturile colegilor de la Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică şi Inovare (ANCSI) a fost numit un nou Consiliu de Administraţie la Institutul "Cantacuzino".

"Unul dintre obiectivele mele ca ministru este repornirea activităţii Institutului Cantacuzino, dat fiind rolul strategic al acestuia. După aproape un an de derivă, există o echipă de conducere care va putea lua deciziile necesare pentru funcţionarea institutului şi readucerea lui la un nivel de înaltă performanţă. Mult succes!", arată Adrian Curaj în mesajul de pe Facebook.

Consiliul de Administraţie este condus de preşedintele Eugen Adrian Ionel, directorul Institutului "Cantacuzino", şi are în componenţă opt membri: Gheorghe Bala, reprezentant al ANCSI, Aurora Sălăgeanu, preşedintele al Consiliului ştiinţific al Institutului "Cantacuzino", Sorin Luca, reprezentant al Ministerului Sănătăţii, Daniel-Mitruţ Farmache, reprezentant al Ministerului Muncii, Anda Baicus, de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, Doina Azoicăi, de la UMF "Grigore T. Popa" Iaşi, Amanda Rădulescu, de la UMF "Iuliu Haţieganu" Cluj-Napoca şi Carmen-Mihaela Ruxandari, de la societatea -Antibiotice SA Iaşi, toşi fiind numiţi pentru o perioadă de patru ani.

Potrivit prevederilor legale, Institutul Naţional de Cercetare "Cantacuzino" este instituţie publică ce desfăşoară activităţi de interes strategic în domeniul asigurării siguranţei stării de sănătate a populaţiei, fiind în subordinea Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică şi Inovare.

Citeşte şi Un nou Consiliu de Administraţie la Institutul Cantacuzino

 
loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Consiliu de Administraţie Eugen Adrian Ionel Institutul Cantacuzino
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 mai 14:29
Răspunde | Votează email 0 email
George
Eforturile de numire a unui nou consiliu de administratie au durat 8 LUNI
https://www.facebook.com/salvamINCDMI/posts/1610422892582429:0
29 mai 14:21
Răspunde | Votează email 0 email
Emilia
Aceste eforturi de numire a unui consiliu de administratie nou au durat 8 LUNI!
https://www.facebook.com/salvamINCDMI/posts/1610422892582429:0
28 mai 15:16
Răspunde | Votează email 1 email
Madalina
Eforturile de numire a unui nou consiliu de administratie au durat 8 LUNI
https://www.facebook.com/salvamINCDMI/posts/1610422892582429:0
27 mai 20:38
...Administraţie la Institutul "Cantacuzino”, preşedinte fiind directorul general al instituţiei, Eugen Adrian Ionel. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
27 mai 20:35
... Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică şi Inovare a numit un nou Consiliu...
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H